Fă-ţi un machiaj smoky eye cu ajutorul degetelorNu ai nevoie de un arsenal de pensule pentru a-ţi face un machiaj sexy. Foloseşte vârfurile degetelor pentru a aplica fardurile în diferite nuanţe acolo unde vrei. Căldura degetelor va ajuta la o aplicare uniformă şi vei obţine un efect natural.
Ascunde corect cearcăneleCa să observi imediat unde anume trebuie să aplici corectorul pentru a-ţi ascunde cearcănele, coboară bărbia şi priveşte-te în oglindă de jos în sus, pe sub sprâncene. Vei putea vedea în acest fel umbrele întunecate care au nevoie de corector.

Transformă imediat un ruj sidefat într-unul matTot ce trebuie să faci este să tamponezi uşor buzele cu puţină pudră translucidă. Aplică cu degetul sau cu o pensulă, iar rezultatul va fi un ruj perfect mat, în tendinţe.
Foloseşte o singură nuanţăDacă eşti foarte grăbită, aplică aceeaşi nuanţă pe pomeţi, buze şi pleoape. Alege o culoare precum roz-zmeură şi aplic-o pe buze, iar în cantităţi foarte mici pe pomeţi şi pleoape, apoi blenduieşte foarte bine cu un burete special sau cu degetele.

  • SintiaTridan, miercuri, 10.02.2016 19:32
    machiajul

    poate daca nu s-ar mai produce atatea farduri unele ar putea dormi sau adio cearcane (: si nu ar mai avea nevoie de machiaj pentru a masca probleme care trebuie rezolvate nu doar machiate

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro