Masca purificatoare


Este solutia perfecta pentru poluarea pe care esti obligata sa o infrunti in fiecare zi. Masca purificatoare este recomandata tuturor tipurilor de ten, dar mai ales celor cu tendinta de ingrasare, care lucesc, dar si tenurilor acneice care au puncte negre si albe. Este solutia care combate si efectele fumului.  
Mastile de acest tip au rolul de a elimina impuritatile si toxinele acumulate in straturile superficiale ale pielii, o sursa constanta de cosuri si alte iritatii. In urma, ramane o fata stralucitoare, curata si placuta. Masca purificatoare curata porii. Este contraindicata tenurilor sensibile, chiar si celor foarte deshidratate, pentru ca accentueaza deshidratatrea. Masca purificatoare contine argila, care absoarbe apa din tesut.


Se aplica doar pe fata foarte bine curatata. Dupa masca purificatoare, tenul trebuie hranit cu o crema hidratanta care, pentru un plus de eficienta, trebuie aplicata pe fata uda (pulverizeaza pe ten apa minerala). Curata bine tenul de resturile de masca si respecta strict timpul de aplicare.
Este recomandata de doua ori pe saptamana.
 

Masca gomaj


Recomandata tuturor tipurilor de ten, chiar si celor delicate. Rolul ei este acela de a hidrata si revitaliza. Sunt masti care se aplica prin masarea pielii. Combinatia de aspru si cremos inlatura celulele moarte cu bandete si cu minim de frecare. Masajul trebuie sa fie bland, cu miscari circulate, care sa insiste in zonele delicate si zona T si sa dureze cateva minute, pentru a da posibilitatea ingredientelor sa actioneze. Fata trebuie clatita cu apa calduta (nu rece, nu fierbinte), la temperatura pielii. Acest gen de masca este recomandata o data pe zi, seara la culcare, dar trebuie urmata de un tonic pentru ten si de o crema hidratanta.

 

Masca pentru luminozitate


Recomandata tuturor tipurilor de ten, in general are in compozitie substante ceva mai agresive. De aceea nu este recomandata a se aplica mai des de doua ori pe luna. Trebuie respectat strict timpul de aplicare. Exista produse care isi schimba culoarea, ca semn ca trebuie indepartate.
 

Mastile pentru ochi


Realizate din ingrediente speciale, fara parfum, fara coloranti sunt special destinate zonei foarte delicate din jurul ochilor. Favorizeaza evaporarea apei, rezultand un efect reconfortant. In plus, tonifica tesutul, atenueaza ridurile fine si diminueaza pungile de sub ochi. Atentie la durata de aplicare, care trebuie respectata strict. Indeparteaza masca cu dischete si apa calduta, cu multa delicatete. Se aplica la nevoie, in functie de propriul tau ritm.
  • Ana, marţi, 01.12.2009 14:34
    cosmeticemarykay.blogspot.com

    Masca hidratanta pentru ten uscat. Ingrediente:ulei de avocado-o substanta emolienta,pantenol-proteina care imbunatateste structura pielii,lasand pielea moale si neteda.Este un produs cu activitate dubla;se poate folosi in calitate de masca si in calitate de peeling.Se aplica foarte usor intr-un strat uniform ,evitand zona ochilor si a buzelor,si se indeparteaza dupa 10 minute cu apa calda.Rezultatul este uluitor! Masca revitalizanta Mary Kay pentru ten mixt si gras. Ingrediente:caolin,extracte din lut alb,care incorporeaza lipidele,pudra de coaja de nuca,pentru indepartarea celulelor moarte,faina de ovas,ce are actiune calmanta,ceara naturala,extract de castravete pentru prospetime.Indeparteaza excesul de sebum,micsoreaza porii,imbunatateste structura pielii. Masca purificatoare Mary Kay pentru ten acneic si gras. Ingrediente:caolin-lut alb,extracte de musetel si lavanda.Nu contine granule abrazive.Mentine controlul sebumului,indeparteaza fin celulele moarte,reda o culoare omogena tenului si luminozitate.

  • elena elena, miercuri, 11.11.2009 14:23
    beneficiile unei masti naturale de frumusete APICALIN

    Masca contine :miere,polen ,laptisor de matca ,ul.din germeni de grau,ul de lavanda.Eu o aplic saptamanal ,pe fata ,gat si decolteu si o las 30 minute dupa care o indepartez cu o compresa sterila imbibata cu infuzie de plante .La final tenul ramane f.catifelet si luminos si am o stare de bine extraordinara .Aceasta minune de masca o gasesc in plafare .Incercati-o ! Merita !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro