5
Izolate la domiciliu, vedetele își vopsesc părul roz. Unele regretă deja
Frumuseţe · Coafuri / 03.04.2020

Când stai toată ziua în casă, îți vin idei. De multe ori nu sunt tocmai idei bune, așa cum o demonstrează și câteva celebrități internaționale.

La fel ca noi toți, starurile sunt tentate să încerce singure tot felul de tratamente de înfrumusețare sau să-și facă unele schimbări de look.

Și se pare că în prezent starurile au o nouă pasiune, și anume aceea de a-și vopsi părul în nuanțe de roz. Dacă unele dintre ele au reușit să obțină rezultate acceptabile, altele însă regretă amarnic decizia de a face experimente cu nuanțele de păr. Elle Fanning, Ricky Martin sau Jennifer Love-Hewitt sunt câteva dintre celebritățile care au decis că vor să aibă părul roz.

Lottie Moss



Lottie Moss, fiica faimoasei Kate Moss, a postat un selfie foarte sexy în care le prezintă fanilor noua sa nuanță de păr în tonuri de roz intens.
 

Citește și: Culori de păr inspirate de natură. Creațiile uimitoare ale unei hairstiliste 


Jennifer Love-Hewitt



Actrița Jennifer Love-Hewitt se plictisea acasă astfel că a decis să se vopsească și să-și facă șuvițe roz. Rezultatul este chiar reușit, iar vedeta e foarte mândră de noul său look. „Zâmbetul unei fete care și-a facut singură, acasă, șuvițe roz. Pentru că ce altceva poți face acum?”, a scris Jennifer în postarea de pe Instagram în care și-a prezentat noua culoare a părului.

Elle Fanning



Și Elle Fanning a luat hotărârea de a posta pe Instagram o imagine din baie, imediat după ce și-a vopsit părul roz. Actrița, care a jucat în seria „Maleficent” alături de Angelina Jolie, nu pare tocmai încântată de rezultat...

Ricky Martin



Ricky Martin și-a surprins fanii cu noua sa nuanță de păr. Starul muzicii pop și-a vopsit la rândul său părul într-un ton intens de roz, spre încântarea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Ireland Baldwin



Modelul și actrița Ireland Baldwin, fiica starurilor Kim Basinger și Alec Baldwin, nu doar că s-a vopsit roz, dar s-a și tuns singură. Ireland a postat câteva imagini pe Instagram cu noul ei look, una dintre ele având mesajul „Am făcut un lucru greșit”.

Bryce Dallas Howard



Bryce Dallas, starul din „Jurassic World: Dominion”, le-a dat emoții producătorilor celui mai recent film din celebra serie Jurassic, care va fi lansat în 2021. Actrița a postat pe Instagram o imagine în care are părul roz-fucsia, însoțită de mesajul „Sunt sigură că @jurassicworld nu se va supăra că i-am schimbat culoarea părului lui Clair în fucsia. Cum vi se pare?”. Bryce a completat ulterior postarea cu hashtagul #AprilFoolsDay (Ziua Păcălelilor).

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro