Alege culoarea ideala pentru parul tau

Coafuri / 05.12.2008

Schimbarea look-ului este intodeauna o decizie dificila. De cate ori nu ai ezitat inainte de a alege o noua culoare pentru parul tau? Si asta pentru ca esti in cautarea acelei nuante care ti se potriveste perfect si care reuseste sa scoata in evidenta tot ce ai mai frumos.

Schimbarea look-ului este intodeauna o decizie dificila. De cate ori nu ai ezitat inainte de a alege o noua culoare pentru parul tau? Si asta pentru ca esti in cautarea acelei nuante care ti se potriveste perfect si care reuseste sa scoata in evidenta tot ce ai mai frumos.

"Se poarta culorile cat mai naturale - ciocolatiu, culorile pamantului sau nuante de blond cat mai aproape de natural. De asemenea, la polul opus, pentru firile rebele, se afla contrastele puternice si nuantele electrizante, tipatoare.


Putem alege coafuri inspirate din cultura Manga, ale carei influente sunt tot mai proeminente in ultima vreme.", ne-a declarat hairstilistul Mihai Eugen.

In ceea ce priveste alegerea coafurii pentru sarbatori, Mihai Eugen adauga: "Pentru diverse evenimente speciale, precum petrecerile de Craciun sau Revelion, putem alege coafuri simple, usor de realizat. Se poarta onduleurile la varfuri sau coafurile cu mult volum. Vom evita folosirea placii pentru ca parul perfect drept nu mai este un 'must-have'".


Evident, trebuie sa tii cont de ceea ce se poarta, dar este esential sa alegi ceea ce ti se potriveste. In primul rand, este necesar sa abordezi corect culoarea in functie de nuanta tenului tau.

Persoanele care au tenul de la masliniu deschis pana la masliniu foarte inchis, ochii caprui sau negri si se bronzeaza destul de usor, sunt persoane a caror piele se incadreaza in tonuri "calde". Acestea pot alege pentru parul lor culori cu un ton mai inchise decat pielea.

Tenul tau se incadreaza in nuantele "reci" daca pielea este deschisa la culoare, te bronzezi destul de greu si adesea pielea se inroseste si se arde daca stai la plaja. Evita culorile care iti pot accentua paloarea.


Nuantele inchise realizeaza un contrast puternic cu tenul tau in timp ce blondul foarte deschis te poate face sa pari "stearsa". Poti opta pentru diferite nuante de saten, ciocolatiu deschis, blond cat mai natural etc.
  • cris, miercuri, 29.01.2014 08:48
    ce culore miar sta bine la par

    am fata lunguiata ochi caprui

  • alina, sâmbătă, 29.06.2013 19:09
    culoarea caramel

    Buna, de curand am fost blonda si acuma m-am vopsit roscata inchis(rosie) nu cred ca ma avantajeaza culoarea asta si as vrea sa mai deschid culoarea spre caramel(ciocolatiu);si sa nu fie asa de banal, mi-as pune niste suvite blonde...ce parere aveti? s-ar potrivii blond pe caramel? ce culoare imi recomandati la suvite?

  • nicoleta, vineri, 11.02.2011 21:03
    parul meu

    Am 43 de ani,1,58 - par lung ( multe fire albe in fata ), tenul de culoare deschisa, ochii caprui verzi. Imi place f.f.f. mult culoarea cicolatiu - inchis, dar nu stiu daca imi sta bine ?

  • georgiana, luni, 03.01.2011 14:25
    ce fel de blond sa ma vopsesc ?

    am fata ovala...culoarea pieli deschisa..culoarea naturala saten ochii caprui si app niciodata nu m-am vopsit :D:D si nuj ce nuanta de blonda sa ma fac????

  • valina, duminică, 19.12.2010 01:18
    cum sa ma vopsesc?

    am fata ovala,ochii caprui inchis si tenul nu este nici f deschis , nici f inchis ..acum sunt un saten mai deschis..ce culoare mi s'ar potrivi?:x ce ziceti de blond :|

  • gabi, joi, 04.11.2010 18:05
    ce culoare sa ma vopsesc?

    am ochii caprui-verzui,,piele usor bronzata.,fata ascutita,frunte lata!.ochii mari

  • Floruta Maria Adela, sâmbătă, 07.08.2010 18:23
    cum sa imi vopsesc parul

    am par mediu si fata ovala,tenul meu e putin inchis din cauza bronzului.cu ce culoare sa ma vopsesc?

  • isabella, vineri, 18.06.2010 14:10
    cu ce culoare mi-ar sta bine?

    buna!as vrea sa imi fac si eu o schimbare la par..am ochii caprui,tenul..se poate spune creol..cam asa..fata rotunda..acum am ciocolatiu..dar m-am saturat sa fie la fel as vrea ceva diferit ceva mai inchis..bruneta stiu k nu mi-ar sta bine dar nu stiu ce culoare as putea sa imi fac sa ma schimbe cat de cat..:D

  • anoonimee, sâmbătă, 20.03.2010 03:08
    care.i culoare perfecta pt paru meu ?:-

    heiii eu am fata ovala si paru pana la umeri , iar ochii caprui :d ce culoare mi sa.ar potrivi ?? eu personal as dorii un ciocolatiu gen : Jennifer lopez :d cum vi se pare? :x

  • rxy, luni, 15.02.2010 21:35
    cu ce culoare sa ma vopsesc?

    buna!am fata ovala,tenul deschis ,ochii caprui inchisi ,am parul natural saten deschis si cret si am fost vopsita saten inchis.As vrea sa ma vopsesc mai deschis...un blond ..Ce parere aveti?va multumesc

  • ioana, joi, 04.02.2010 14:43
    culoarea parului

    parerea mea e ca natura ne inzestreaza cu o culoare a parului care ni se potriveste perfect. nu e nevoie de alte artificii decat daca e neaparat nevoie (aparitia firelor albe inestetice)....pana atunci fetelor, culoarea voastra naturala va prinde cel mai bine! fiti sigure! bucurati`va de frumusetea voastra! v`am pupat!

  • miky, sâmbătă, 30.01.2010 19:36
    coafura

    buna!am fata ovala,sunt inalta,ochi caprui spre negru,nuanta parului saten inchis,este destul de lung(aproape de fund),tuns in scari.il port mereu drept cu carare pe mijloc,in coada de cal.pentru ce alta coafura pot opta?multumesc

  • mihaela, joi, 28.01.2010 21:42
    vopsea par

    ce culoare este nr:8843 de la wella!?

  • ionela, duminică, 13.12.2009 18:30
    coafura si culoare parului

    am fata ovala, fruntea lata,sunt vopsita negru, ochii caprui-verzui, lungimea parului este aproape de umeri tuns in scari.credeti ca m-i se potriveste frizura asta? si culoarea,?Eu naturala sunt tot de culoare inchisa la par,va multumesc mult pa

  • fei, miercuri, 08.07.2009 14:41
    of blondu...

    mi-am facut o decolorare acasa din brunet sa ajung blonda dar mai am tennte de portocaliu cu ce pot sa imi descid mai mult parul pt ca are o culoare usor nisip cu portocali...?..multumesc

  • negrutza, marţi, 24.03.2009 23:30
    parul meu e dezastru

    buna...sunt negrutza inalta plinutza,vopsita bruneta.si as vrea sa aflu cu ce miar sta mai bine /sunt staena inchisa culoarea naturala....am ochii caprui sper negru...ma puteti sfatui cu ceva???multzumesc:*

  • hamciuc alexandra, luni, 09.03.2009 21:28
    coafura-in scari dar in acelasi timp cu bretin pe o parte lung

    ma numesc alexandra,sunt inalta,ochii capriu.ten alb,parul pana mai jos de gat,saten inchis As vrea un sfat pt o coafura simpla dar in acelasi timp sexi....si o culoare a parului adecvata va multumesc...din suflet

  • angela, sâmbătă, 21.02.2009 13:09
    parul

    Asi dori ca parul sa nu sa se ingrase la a doua zi .Ce puteti sami recomandati

  • papusik, miercuri, 28.01.2009 18:11
    coafura mea

    sunt blonduta spre saten deschis(vopsita),fruntea nu prea lata,ochii mari,ce tunsoare ar trebui sa am ca sa nu imi scot in evidenta ochii,ast raspuns,va multumesc..

  • karmen, miercuri, 21.01.2009 17:55
    coafura

    sunt bruneta,ochii caprui,fata ovala,fruntea nu e prea lata,ochii mici.ce tunsoare ar trebui sa am si cum trebuie sa imi aranjez parul? Va multumesc.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro