Avantaje și dezavantaje ale procedurii

Principalul avantaj al procedurii îl constituie utilizarea unor celule vii din propriul organism, în acest mod fiind exclusă injectarea substanțelor străine în organism și, ca atare, eliminat riscul de respingere a substanței. Astfel mărirea sânilor se realizează într-un mod natural, iar rezultatele vor fi de asemenea foarte naturale.

Un alt avantaj este, evident, faptul că se elimină grăsimea nedorită dintr-o zonă problematică. Astfel putem spune că efectul scontat este dublu: suplețe în zona de unde se recoltează grăsimea și mărirea sânilor. În plus, recuperarea după operație este una rapidă și ușoară. Durerea ce apare este similară cu o febră musculară și cedează cu ajutorul calmantelor la doar 1-2 zile de la intervenție.


Avantajul procedurii este acela că rezultatul durează ani, chiar toata viața, și faptul că grăsimea e foarte ușoară, ceea ce întârzie lăsarea sânilor. Cu toate acestea, intervenția se poate repeta la un interval de câteva luni sau câțiva ani, doar să existe zone de unde să se poată lua grăsimea. Iată cum grăsimea devine un material prețios, biologic și remodelator.

Prețul unei astfel de intervenții poate varia în funcție de aria de lipoaspirație. Spre exemplu, în cazul unei lipoaspirații de talie care vizează zona de sub sâni până la pubis în față și de la sutien până la fese în spate, plus reinjectarea în fese și sâni poate ajunge la prețul de 2500 de euro. Suma include corsetul, controalele periodice, internarea și pansamentele. Iată cum, pentru un cost mic se remodeleaza toată silueta, cu efecte pozitive pe viață.


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro