Cele mai multe întâlniri cu prietenii sau (mini)party-uri desfășurate la noi acasa se petrec, inevitabil, în bucătărie. Trag concluzia că nu numai mie îmi place tare mult acolo, ci că e și locul preferat la multor prieteni. Sau poate, dragii de ei, încearcă să-mi sugereze că le e mult mai foame decât cred eu :).
Ultima întâlnire de genul acesta s-a „soldat“ însă cu mai multă conversație, mai mult fotbal și, evident, mai multă bere. Nu că mâncarea ar fi lipsit, ci pentru că a fost în varianta rapidă. Iar rapid nu înseamnă nicidecum fast food.
Azi vă voi povesti despre rulouri rapide, în diverse combinații (wrap-uri). Aveți nevoie de tortillas (cumpărate sau făcute). Eu am făcut două variante: cu somon și salată, cu vită și sfeclă.
Pentru cele cu somon am uns foile de tortilla (dar puteți folosi și lipie normală) cu cremă de brânză, apoi am pus un strat de frunze de salată lollo rosso (e ușor amăruie și crocantă), bucățele de somon afumat și felii foarte subțiri de castravete. Se rulează strâns și se taie.
La cele cu vită am folosit carne de vită macră, fiartă. Am uns tortilla cu maioneză făcută în casă (puteți folosi doar muștar), am pus feliuțe subțiri de vită, felii de sfeclă roși coaptă (condimentată cu sre și oțet), frunze de ruccola, morcov ras, felii de ardei iute. A dispărut atât de repede încât nu am dovada, respectiv poza :)
Și nu uitați că mâncarea cu suflet vine de la Farfuridi.ro, iar și mai multe bunătăți găsiți pe www.facebook.com/farfuridi.