Prăjitura îngerilor
Farfuridi / De Farfuridi, 19.08.2014

Fie că vă doriți ceva ușor de făcut, dar care să aducă aerul festiv la o masă de duminică, fie că vreți să profitați de fructele proaspete de pădure, fie că pur și simplu muriți de pofta unui desert delicios, ați nimerit unde trebuie. Frișcă fină, fructe și un blat pufos, toate într-o ruladă delicioasă.

Americanii numesc uneori acest desert angel’s cake, pentru că e atât de ușor, de fin și de pufos ca norișorii ăia pe care stau îngerii :).

Iar mare lucru nici nu e de făcut la el. Doar un pandișpan, după rețeta aceasta, folosind aceleași cantități.

La final, împărțiți compoziția în două părți egale, pe care le coaceți în tăvile cuptorului, tapetate cu hârtie de copt, după modelul acesta.

Mai aveți nevoie și de frișcă făcută în casă, din smântână de frișcă și valuri de zahăr vanilat. Apoi, când foile de pandișpan sunt complet răcite, puneți un strat generos de frișcă și multe fructe de pădure: zmeură aromată, coacăze acrișoare, afine delicioase, mure.

Rulați foaia, împachetați imediat sulul acesta în hîrtie de copt sau în staniol și îl lăsați în frigider măcar două ore înainte de a-l tăia.

Și-apoi, doar fâlfâiri de aripi de îngeri :)

Și nu uitați că mâncarea cu suflet vine de la Farfuridi.ro, iar și mai multe bunătăți găsiți pe www.facebook.com/farfuridi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro