Revelionul e de ceva ani prilej de party modern, așa că înțelesul lui clasic – cu masă mare, întinsă și scenete cu Stela și Arșinel la televizor – a cam dispărut.
De aceea mulți nu se mai agită cu prepararea unor mâncăruri sofisticate. Iar eu sunt de acord cu acest lucru. Fie că faci Revelionul acasă, cu gașca de prieteni sau în vreo vilă închiriată la munte, cred că mâncarea ar trebui să constea într-un bufet suedez, de unde lumea să ia ce și cum și când vrea. În rest, știți cum se spune, mâncarea e fudulie, băutura e temelie :).
De aceea o să vă dau câteva sugestii de preparate pe care vi le-am scris aici, de-a lungul timpului. Se fac ușor și repede, dar arată bine și sunt deosebite. Perfecte pentru o noapte în care distracția primează.
Baghetă gratinată, umplută cu legume și brânză
Cârnăciori glazurați cu miere și muștar
Salată cu somon afumat, mere, ceapă roșie și maioneză
Tartă sărată cu praz, dovlecei și brânză
Și nu uitați că mâncarea cu suflet vine și de la Farfuridi.ro, iar și mai multe bunătăți găsiți pe www.facebook.com/farfuridi.