Idei pentru masa de Revelion
Farfuridi / De Farfuridi, 30.12.2014

salata mar1Revelionul e de ceva ani prilej de party modern, așa că înțelesul lui clasic – cu masă mare, întinsă și scenete cu Stela și Arșinel la televizor – a cam dispărut.

De aceea mulți nu se mai agită cu prepararea unor mâncăruri sofisticate. Iar eu sunt de acord cu acest lucru. Fie că faci Revelionul acasă, cu gașca de prieteni sau în vreo vilă închiriată la munte, cred că mâncarea ar trebui să constea într-un bufet suedez, de unde lumea să ia ce și cum și când vrea. În rest, știți cum se spune, mâncarea e fudulie, băutura e temelie :).

De aceea o să vă dau câteva sugestii de preparate pe care vi le-am scris aici, de-a lungul timpului. Se fac ușor și repede, dar arată bine și sunt deosebite. Perfecte pentru o noapte în care distracția primează.

Baghetă gratinată, umplută cu legume și brânză

bagheta1

Cârnăciori glazurați cu miere și muștar

Ouă "diavolești"

oua2

Salată cu somon afumat, mere, ceapă roșie și maioneză

Tzatziki

tatiki 2

Creveți în sos dulce-picant

creveti 22

Hummus cu roșii uscate

Salată cu macrou afumat

salata peste1

Tartă sărată cu praz, dovlecei și brânză

tarta praz1

Și nu uitați că mâncarea cu suflet vine și de la Farfuridi.ro, iar și mai multe bunătăți găsiți pe www.facebook.com/farfuridi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro