Preia controlul!
Poziţiile sau atingerile nu-ţi sunt tocmai pe plac? Atunci preia controlul şi îndrumă-l spre o partidă de sex satisfăcătoare pentru amândoi. Nimănui însă nu-i place să i se atragă atenţia că nu se descurcă în pat, aşa că trebuie să o faci delicat. De exemplu, în timp ce-i ghidezi mâinile sau săruturile, şopteşte-i cât de bine te simţi şi roagă-l să accelereze ritmul.

Este timpul pentru puţin shopping!
Dacă până acum nu ai simţit nevoia să încerci jucăriile sexuale, este timpul pentru noi experienţe. O şedinţă de cumpărături la un sex shop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. În timp ce faci sex cu el, foloseşte şi câteva jucării sexuale pentru plăcerea ta.


Folosiţi vibratorul
Această jucărie senzaţională nu a fost creată pentru a fi folosită doar pentru a te autosatisface, ci şi pentru a condimenta partidele de sex. Vibratorul poate aduce plăcere ambilor parteneri şi poate transforma o poziţie banală cum este cea a misionarului în una incitantă.

Schimbaţi locaţia!
Dacă vrei să învingi monotonia, trebuie să încerci şi locurile în afara dormitorului. Baia, bucătăria sau chiar spaţiile din afara locuinţei pot fi perfecte pentru o aventură sexuală.


Oferă-i întotdeauna feedback!
Dacă stai nemişcată şi tăcută în timp ce el încearcă să te aducă la orgasm, nu va şti dacă ceea ce îţi face îţi place ori dacă eşti nemulţumită de prestaţia lui. Dă-i de înteles verbal că îţi place, dar dacă eşti o persoană ceva mai tacută în pat, măcar oferă-i câteva indicii prin gemete sau respiraţii accelerate, care să-i dea de înţeles că este pe calea cea bună. Marchează orgasmul cu un geamăt de plăcere!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro