Îți îndrumă mâinileÎl alinţi cu atingeri în anumite zone, iar el îți mută mâinile de fiecare dată. Este modul lui de a-ţi spune că nu te pricepi să-l satisfaci, înseamnă că partida nu este una tocmai reușită.
Nu îţi mai acordă atenţieA devenit mai distant în timpul sexului şi nu te mai priveşte la fel de pasional cum o făcea înainte. În acest caz, viaţa voastră sexuală are probleme. Poartă o discuţie cu el şi află ce se întâmplă.
Nici tu nu eşti mulţumităÎn cazul în care partida de sex nu ţi s-a părut fierbinte şi pasională, cel mai probabil, aşa a perceput-o şi el. Mulţi bărbaţi sunt nemulţumiţi din simplul motiv că femeia de lângă ei nu se simte bine. Aşadar, dacă îi arăţi că-ţi place ce-ţi face în timpul partidei de sex, îi provoci mai multă plăcere decât îţi imaginezi.

Comunicarea este foarte importantă într-o relaţie. În cazul în care simţi că ceva nu este în regulă, discută deschis cu partenerul tău şi găsiţi o soluţie. Dacă problema este că sexul a început să fie plictisitor, este momentul să experimentaţi poziţii noi, jucării sau jocuri sexy.  
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro