Pozitia "Balansul placerii"


Este tehnica preferata de multe cupluri, gradul de excitare fiind maxim. Iubitul tau trebuie sa stea intins pe spate, iar tu te asezi pe el, exact in aceeasi pozitie, cu genunchii la piept. El este liber sa iti maseze sanii, sa iti mangaie corpul, iar tie nu iti ramane decat sa te misti astfel incat sa il faci sa innebuneasca de placere.




Pozitia "Bodyguardului"


In tehnica Bodyguardului corpurile sunt lipite, iar erotismul provine din unicitatea pozitiei. Nu trebuie decat sa stati amandoi in picioare, iar el, garda ta de corp, sa te penetreze. Mainele lui sunt libere sa iti managaie corpul, sa iti maseze sanii, iar buzele lui sa te sarute pe gat...


Te poti lipi de un perete, in timp ce iubitul iti ofera "protectie"...

Poti varia aceasta pozitie, aplecandu-te usor in fata, sprijinindu-te de un scaun. Aceasta pozitie este preferata de femeile insarcinate.

Daca esti destul de elastica, tot din pozitia "Bodyguardului", te poti apleca in fata, pana atingi podeaua cu mainile, lasandu-ti iubitul sa te penetreze...




Pozitia "Umerii extazului"


Iti mai amintesti tehnica "Impactului profund", in care partenerul tau ingenuncheaza pe o laterala a patului, iar tu, intinsa pe spate, cu picioarele pe umerii lui, esti penetrata? Ca si in cazul acelei pozitii, "Umerii extrazului" asigura o penetrare completa. De data asta, iubitul tau sta in picioare, iar tu pe spate, cu picioarele pe umerii lui. Va priviti in ochi si spui: "Inca o data, inca o data si inca o data..."





Pozitia "Podul adoratiei"


Nu este o pozitie grea, dar trebuie sa stii ca necesita multa flexibilitate. Tu esti cea care faci "podul", ridicandu-ti corpul si sustinandu-te cu ajutorul mainilor, in timp ce el, ingenuncheat, te penetreaza, tinandu-te de coapse.

Pozitia arcasului este o alta varianta a tehnicii "podului", in care tu faci doar jumatate de pod, te sprijini pe umeri, iar partenerul te penetreaza ingenuncheat. De multe ori, aceasta pozitie este trecuta cu vederea din cauza simplitatii, dar trebui sa stii ca datorita unghiului fantastic de penetrare pe care il ofera, trebuie sa o incluzi in "rutina" ta sexuala. Nu mai trebuie decat sa iti pui o perna sub cap, pentru a nu avea dureri de gat.




Credit foto: Sexinfo101.com Un articol de Bianca Luca
  • sorin, vineri, 12.09.2014 15:41
    alban

    Daca vreti sa faceti sex anal incercati sa faceti fericiti femeile cu dragoste Si apoi Va duceti in camera va uitati la un film cu sex anal Si dupa o spuneti Femeia care vrei sa faci sex anal cu ea Nu vrei sa facem sex anal te rog ca ma pricep bine si nu o sa te doara!:X Parerea mea Eo am facuto cu placere Sotia mea e fericita sa va doresc succes!

  • George, luni, 18.08.2014 12:35
    Sunt nou pe aici

    Sunt din Comanesti Bacau si as dori si eu pe cineva pentru sex, nu neaparat anal, mentionez ca sunt casatorit si nu sunt disperat dupa sex dar eu in afara de sotia mea nu am mai cunoscut pe altcineva din punct de vedere sexual, dar curiozitatea ma face sa vad cum e si cu o alta femeie. Pentru cine e interesata sa ma contacteze pe mess danielapascuid

  • willis, duminică, 10.08.2014 03:17
    pt. piss

    zici ca deja ai facut de 3-4 ori si tot dureros este,mai ales ca ai si hemoroizi, sfatul este sa nu mai continui pana nu iti dispar hemoroizii, apoi trebuie lubrifiere buna ,cu ceva din comert, sau saliva , si delicatete din partea sotului, dar cat ve-ti lua pauza de la anal, puteti continua cu normal ,sau ,sa il mai indulcesti ,chiar intre sani sau fese ,dar nu in anus (pana nu te vindeci de hem.)

  • Cosmin, marţi, 05.08.2014 13:40
    ...

    Astia credinciosi mergeti la biserica si nu mai cititi articole despre sexul anal pentru ca e pacat.

  • piss, miercuri, 25.06.2014 15:42
    anal

    si mie mia cerut sotul dupa 6 ani d relati si am refuzat categoric la inceput apoi am spus hai sa ii fac o placere prefer sa ma sacrific decat sal stiu la alta dar prima data a fost oribil...iar a doua oara la fel au mai fost de foarte putine ori 3 sau 4 dar foarte dureroase si imi e frica sa mai fac din cauza hemoroizilor pot patii ceva sau ma afecteaza sfatuitima va rog

  • Chris, miercuri, 21.05.2014 12:44
    Pacat

    Salvati-va sufletele si fiti crestini adevarati,nu va imaginati ce pacat este.......spovediti-va si nu mai repetati pacatul........sa va ajute Dumnezeu.

  • Chris, miercuri, 21.05.2014 12:41
    SODOMA

    Fratilor,o fi placere in ceea ce spuneti si faceti dar mai bine mergeti si va spovediti si intoarceti-va la DUMNEZEU ca ati auzit de Sodoma si Gomora,nu ?Vedeti ca sfarsitul e aproape,o sa fie razboaie,foamete,aveti mare grija ca dracul ne ameteste si ispiteste cu tot felul de placeri si ispite,nu fiti gaozari si pocaiti-va,ca in iad este groaznic.....vedeti filmulete cu cei care au fost in moarte clinica.....POCAITI-VA si Domnul sa va ierte.Amin.

  • ionut, luni, 30.12.2013 16:34
    e super sexul anal

    buna sint insurat si mai , cite o dat ma schimb si eu macazu,adica in anus ,si ma simt super dar fff greu accept zice co doare si dupa aia nu se mai satura de placer incercati fetelor tr doar s fiiti relaxate si cu unguent ..sporr

  • Hunter, vineri, 09.08.2013 08:44
    si eu

    si eu ma pricep fetelor, la sexul anal, red_tiger65 id

  • koles, vineri, 19.07.2013 14:26
    buna

    caut o femeie care vrea sa facem sex pasional fara bani.

  • vasi, marţi, 16.07.2013 17:36
    anal

    vlad , daca nu raresti partidele de sex anal , posibil sa se agraveze situatia, deci pauze mai mari , iar prima sa fie chiar si de o luna ,continuati cu sex normal

  • blaga miahi, sâmbătă, 29.06.2013 19:20
    SEX

    e buna sexul e tar sexul

  • Vlad, duminică, 23.06.2013 01:18
    Sex Anal

    Am si eu intrebare....Fac sex anal cu prietena mea de vreo 6 luni si din cabd in cand are scapari de scaun in timpul sexului anal.Nu este prea placut dar nu stiu care este cauza .Astept raspuns din partea voastra .

  • xx, joi, 20.06.2013 16:56
    xx

    pt toate femeile cale le-au plecat barbatii la munca ,0767038003

  • denisa, duminică, 26.05.2013 00:47
    voi fetelor

    batava dumnezeu de proaste si curve ceii car fac sex anal sun niste curve mizerabili mancavar canceru de traseiste.!!!!!!!!!!!!!!

  • ioana, joi, 16.05.2013 17:30
    asas

    asas, se vede ca nu ai facut anatomie la scoala, uretra si vaginul sunt una langa alta e singurul lucru care il au in comun:))

  • ANDREUTZA99, miercuri, 17.04.2013 15:12
    sexul anal

    doamne nu pot sa cred ce puteti scrie aicia stiu ca vi se pare cva ciudat ca sunt o fetita de 14 ani dar am fost intrebata de foarte multi baietii daca stiu ce inseamna sexul anal si eu nu stiam dar mie mi se pare cva foarte rusinos si scarbos dar cred ca dupa cum suna te simti foarte bne cred ca o sa incerk multumesk pt. date

  • danut, duminică, 31.03.2013 04:59
    anal raspuns

    memo , din cauza ca nu poti prelungi actul , te axciti f, repede ,si f tare ,si nu dureaza mult, ai putea sa mai intrerupi cateva secunde , intervi cu alta activitate (cunilingus ,sau ce doresti),apoi continui...,nu e asa greu ,incat sa ceri sfaturi pe net ,mai ganditi si voi ,ca nu sunteti roboti (am glumit)

  • geo113, duminică, 24.03.2013 18:49
    sex anal

    am incercat sex anal cu sotia, dar ma respinge. sigur e ceva influenta din familie, oameni mai de la tara. pentru primul oral a trebuit sa astept 4 ani. ma pricep la satisfacerea unei femei prin conjuctura maseriei care o am. cu alte femei a fost relativ usor sa ajung la sex anal. acum, de ani buni, de fiecare data fac sex anal cu partenerele. e fenomenal.

  • luana, vineri, 01.03.2013 22:11
    sex anal

    dragi mei cum puteti face sxe anal cu o femeie ?E foarte simplu pentru a nu simti foarte mult durerea initiati cu un 69 dupa acea pozitie tu ca barbat vi dasupra si femeia sa tina gambele aperte dar in acel timp cind introduceti penisul initiati a masturbarea partenera eu deja o fac de foarte mult timp si imi place mai mult anal decit normal bafta

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro