Pozitia doggy style


... este potrivita daca amandoi aveti aceeasi inaltime. Este o tehnica preferata atat de barbati cat si de femei, pentru ca stimuleaza punctul G. Penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibiliatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei, schimband locatia ori de cate ori aveti ocazia.

Aceasta pozitie poate fi incercata si de partenerii a caror inaltime difera semnificativ. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  


In pat, asaza-te in genunchi "in patru labe", iar el sta in spatele tau si te penetreaza, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare in timp ce el te penetreaza, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea. In cazul in care penetrarea este prea adanca, ridica posteriorul.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa... si de aici puteti da frau liber imaginatiei.


Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind din vaginul tau il va excita vizual. Fundul tau atinge testicolele lui pentru extra-stimulare, iar orgasmul tau este intens, deoarece el se atinge de partea sensibila a peretelui vaginal exterior. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.



Femeia mereu deasupra


... mai ales in cazul in care el este un fel de Tom Cruise, iar tu esti o Nicole Kidman. El se intinde pe spate, cu picioarele intinse. Tu il incaleci si te lasi peste penisul lui, indoindu-ti genunchii si asezand picioarele sub tine. In pozitia clasica, stai cu fata la el, pentru ca ai control complet asupra adancimii penetrarii, a unghiului si vitezei, iar el are o imagine perfecta a corpului tau.


Te poti apleca in fata sau te poti lasa usor pe spate. Variaza miscarea traditionala prin mici rotiri, in timp ce te misti in sus si in jos. Partea buna este ca el iti poate admira miscarile trupului, te poate mangaia oricat isi doreste.

Lasa-te pe spate, pentru o tintire mai directa a punctului G. Prin aceasta tehnica este foare usor sa iti atingi clitorisul; lasa-te in fata si ridica-te putin, daca vrei sa il lasi pe el sa o faca. Sa te aiba deasupra este bine si pentru el - mainile lui sunt libere si te pot mangaia pe sani, pe langa faptul ca se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" in vaginul tau.


Lasa-te in fata si in spate pentru a experimenta stimularea in mai multe parti ale peretelui vaginal si incearca si pozitia cu el stand pe un scaun, iar tu in poala lui.



Sursa foto: Sexinfo101.com Un articol de Bianca Luca
  • John, marţi, 06.05.2014 18:00
    sex

    cine adora sa faca sex

  • lia, duminică, 02.02.2014 17:10
    pt sobi

    ca sa nu e mai gadile trebuie sa aiba mare increde in tine. incearca mai intai sa o faci sa nu se gadile la atingerile tale care nu au legatura cu actulsexual. Atinge-o cu toata mana usor, dar totusi apasat, apoi, treptat, plimband mana pe corpul ei, atinge-o din ce in ce mai usor pana nu se va mai gadila. Daca asta nu da rezultat de prima data, persevereaza, obisnuieste-o cu atingerile, fa-o sa aiba increde, spune-i sa aiba incredere in tine ca nu vrei so gadili ci doar sa ii produci placer. De cele mai multe ori, gadilatul e un blocaj psihic care nu poate fi inteles. Nu e vorba ca nu are increderein tine,, ci ca nu are incredere sa se lase mangaiata.

  • alistar_romica27, duminică, 15.09.2013 11:27
    alina

    super pozitile SI EU AS VREA SA LE INCERC

  • lala, marţi, 06.11.2012 22:42
    ador

    misto pozitii,pe prima am facut o sprijinita de un copac....a fost bestial

  • meai_gagicaru1, vineri, 27.07.2012 16:18
    la inaltime

    mijto pozitiile pe aici jumate le-am incercat

  • olivia, sâmbătă, 23.06.2012 11:46
    sex

    Ador sa fac sex!!!

  • mister, sâmbătă, 02.06.2012 19:04
    mmmm...":X:X

    aoleeuu..numaai pot vreau sex...mmm...

  • ionut, marţi, 06.03.2012 19:49
    munca

    Pentru NADYA..... A venit sotul de la munca???

  • costel, vineri, 04.11.2011 15:09
    SEX

    MAM INCALZIT DEJA dumitru_constantin27@yahoo.com

  • ismina, marţi, 05.07.2011 01:07
    hmmm

    deja lam incercat ,incercatzile si voi sigur o sa va placa

  • gaby_laur_l91, vineri, 02.07.2010 14:41
    cool

    e suprs imi plac pozitiile astea ancercati si voi..

  • ada, vineri, 14.05.2010 10:51
    sex

    dar alceva ati incercat ?

  • france, miercuri, 28.04.2010 15:05
    La cine nui place sex_ul

    SEX,SEX,SEX,SEX,SEX... Eu ma intreb de ce sex-ul ma plictiseste ? decat sa fac o partida de se sex mai bine citesc ceva mai intersenat sau fac alt ceva mai interesant si util . Sex fac seara ziua sunt navigatoare pe net si o voiajora in viata de zi cu zi.Nu cred ca iti trebuie carte pt a sti sa faci sex doar sa faci cu cap . pa

  • nikushor, joi, 15.04.2010 16:38
    .....

    toate pozitiile astea de aici le-am facut kiar inainte sa le vad... akum e prima data cand aflu' ca sunt facute dupa reguli:)) sincer, e mai bine sa le descoperi singur/singura decat sa ti le spuna cineva:P Daca n-ai imaginatie...sorry:P (acum vorbeam despre toate pozitiile de pe acst site, nu doar despre ce se vede aici)

  • SeYsM, duminică, 11.04.2010 15:49
    mda

    ba da voi inafara de sex mai stiti si alceva??? eo sincer as incerca cu toate fetele din lume da nu se poate .... mai bine o fac cu gagikamea are still si calitate :X

  • nastitsa, sâmbătă, 10.04.2010 18:54
    SUPER

    SUPER POZA!!!! IUBESC SEXUL FRUMOS

  • george, marţi, 06.04.2010 11:28
    ptr.simoewe:deja sunt..uda!!

    ai avut orgasm si intre degetele la picioare???dar nu intre degetul mare de la piciorul drept si degetul mare de la piciorul stang!!!!!!!daca da.......asteptam sa ne scrii cum a fost!!!???merita sa incercam si noi???

  • ferell82, miercuri, 31.03.2010 22:07
    arsssss

    nu ai ce spune ...cuvintele ramad deoparte cand vine vorba de "love pleasure" sunt bune explicatiile si esentiale of course...sa vedem restul depinde de noi si parteneri acum....

  • zsofka, sâmbătă, 27.03.2010 16:30
    love sex

    o sa incerc si io :)

  • loving, miercuri, 24.03.2010 13:13
    sex

    intresant....n-am inceput ink viata sex dar cr o sa le tin minte pt knd va fi nevoie

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro