Pozitii sexuale in functie de zodie (V)

Sex / 26.02.2010

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei leu

Egoista, dar foarte creativa si pasionala atunci cand faci dragoste - aceasta ar putea fi descrierea ta, a femeii nascute in zodia leu.

Simti nevoia, uneori cu disperare, sa fii iubita. Romantismul este una dintre principalele calitati ale tale, iar iubitul tau se poate considera un norocos. Daca nu primesti atentia pe care crezi ca o meriti de fiecare data, vei face orice sa fii in lumina reflectoarelor.

Mare iubareata, ai multe pofte si dorinte si esti foarte afectuoasa. Iti place sa fii cea care conduce in dormitor si adori sa joci cat mai multe roluri... Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa il infaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si in locuri mai putin private.


Atunci cand esti nemultumita, devii foarte dramatica. Daca iubitul tau nu isi da seama sau nu incearca sa te scoata din aceasta stare, este clar ca nu va "pupa" prea curand o partida de sex.   

"Urmeaza-ti liderul" - acesta trebuie sa fie motto-ul iubitului tau, iar liderul esti tu, bineinteles... In relatie iti place sa te joci, iar verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau. Iubitul trebuie sa te inteleaga, sa te mentina in centrul atentiei, sa te faca sa te simti iubita in fiece clipa, sa stie sa te satisfaca mereu, sa intuiasca momentul in care vrei sa fii sarutata sau mangaiata.


Emani multa sexualitate si dorinta, iar modul in care se face apropierea este foarte importanta pentru tine. Ai momente in care cersesti complimente, cuvintele fiind foarte importante pentru tine, mai ales cele in care iti sunt etalate calitatile. "Draga mea, ai niste buze foarte senzuale, iar sanii tai... ohhh... ma innebunesc pur si simplu!" - aceasta replica nu ar trebui sa lipseasca din "repertoriul" de zi cu zi al iubitului tau.  

Visul barbatului leu este sa iubeasca o singura femeie toata viata. Dupa ce se hotaraste asupra "norocoasei", este pregatit sa isi ofere inima si sufletul, fara retineri.


Dragoste mare, dorinte nenumarate si o afectiune iesita din comun - acestea sunt "ingredientele" barbatului leu in arena sexuala. Are o personalitate sexuala extrem de complexa si este pregatit oricand de o partida de amor, nu are retineri, nu are nevoie de pregatiri, pentru ca este foarte sigur ca ceea ce face este perfect. De multe ori urmareste obtinerea placerii proprii si are nevoie, in permanenta, de laude din partea partenerei. El este regele sexului si face totul cu o pofta nebuna!

Prefera femeile supuse, ingenuncheate chiar, si pozitiile in care este mereu deasupra, triumfator. Zone erogene? Spatele (un masaj este mai mult decat potrivit), poti folosi si unghiile pentru ca nu se supara, chiar ii place. Si leoaicelor le face placere sa fie mangaiate suav pe spate.


Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia leu


Pozitia "Leoaica mereu deasupra"

Esti deasupra, iar in miscari de du-te-vino ajungi la un orgasm, doua, trei... Cine le mai numara? Mai putine vorbe si mai multa miscare!

 
  • anonima, vineri, 04.10.2013 21:59
    sexul

    ador pozitia asta dar cel mai mult ador sa fac sex sa fiu iubita sarutata mangaiata.

  • jana, marţi, 14.05.2013 14:27
    sex

    e super pozitiile astea

  • miki, vineri, 24.08.2012 00:17
    leul meu

    iubitul meu ejaculeaza imediat in pozitia asta iar eu n u mai ajung la orgasm dar el crede k ii afecteaza regalitatea dar eu ma simt in al 9 lea cer cand ejaculeaza mai ales cand stiu ca eu controlez miscarile.

  • johnny, miercuri, 25.07.2012 22:29
    stilul e belea

    mama frate am incercat si io si iubyta mea nu cred k au trecut 5 min si a avut orgasm:O:O e belea

  • Carmrn, marţi, 19.06.2012 23:08
    Sunt in zodia leu

    In totdeauna mia placut poziția asta,dar înainte sa ajung eu deasupra se mai întâmpla si altceva Mai semzual pozita 69,asta este o adevarata dragoste unui sex tot tacamul acuma mu mai este o rusine

  • andrei, duminică, 17.06.2012 14:27
    clar

    Sunt leu! i-ar ultima oara cand mi-am dat drumul a fost in pozitia asta ! si faza la mine e ca am doar cateva poziti in care ma pot simti bine :D

  • Livianu, joi, 01.03.2012 00:06
    Nevastă-mea leu

    Foarte corect articolul. Nevastă-mea Leu adoră această poziţie.Dacă începem cu alta, când se încinge cere să ajungem în aceasta.Face şi oral, apoi vrea cunilingus tot aşezată deasupra.

  • renatutza, sâmbătă, 11.02.2012 10:13
    mm

    mda cam asa,APROAPE ADEVARAT

  • lexxy, marţi, 10.01.2012 03:32
    sex

    asi vrea si eu un leu,si eu sunt dar imi place sex-ul periculos

  • mayan, marţi, 16.08.2011 19:19
    zodia leu

    in marea majoritate pozitia aasta am folosit-o...e super satisfacatoare si pt el si pt ea...este si normal ca tot penisul intra in vagin...practicati-o

  • krys, vineri, 29.04.2011 13:15
    leu

    intradevar conteaza mult si preludiul...dar pozitia doggy style de knd am incercat prima data mi-a palcut enorm

  • Dragos, duminică, 20.02.2011 14:09
    Zodia Leu

    este adevarat, pozitiile acestea sunt preferatele mele.

  • diana, sâmbătă, 19.02.2011 12:26
    este super

    este super mai place la nebunie si simtgi fiori an tine de placere

  • cory, vineri, 14.01.2011 13:55
    sex

    e foarte adevarat ce scrie aici.sunt leu si ador pozitia asta.te face sa te simti ca in al noualea cer

  • leti, duminică, 17.10.2010 01:56
    ah ah

    totul depinde de preludiu, sa te gandesti numai la actul sexual, sa bei un pahar de vin rosu si traba e buna .... si comunicarea intre parteneri... si sa faci ce-ti doresti la pat sa fii curva intr-un cuvant ...

  • leti, duminică, 17.10.2010 01:47
    leu

    asta e pozitia la care ajung la orgasme repetate ....

  • mykroayce, marţi, 05.10.2010 21:53
    hi

    cui nui place asa

  • muse84, vineri, 24.09.2010 23:09
    leu si sex

    sunt preferatele sotului meu,el fiind zodia leu ,sunt fffoarte sexy din toate punctele de vedere.

  • becky, duminică, 29.08.2010 00:59
    hmmmm

    asta este cea mai buna pozitie, si chiar este adevarat articolul . ador pozitia asta

  • marlena38, duminică, 15.08.2010 22:48
    Pozitii sexuale in functie de zodie (V)

    e adevarat. sotul meu e leu si aceasta pozitie e una din preferatele lui

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro