Pozitii sexuale in functie de zodie (II)

Sex / 29.01.2010

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei taur

Reprezentantii semnului zodiacal taur sunt foarte greu de temperat si de "domesticit", chiar si atunci cand sunt indragostiti.

Tu, ca nativa a unui semn de pamant, lupti fara a obosi pentru "terenul ocrotit" numit relatie si stii sa raspunzi dragostei care iti este purtata. Esti sentimentala, romantica, perseverenta si determinata sa obtii ceea ce iti doresti.

Din punct de vedere sexual esti foarte intensa si gata sa faci dragoste toata noaptea, fara oprire. Partenerul tau este unul foarte norocos, pentru ca esti plina de energie in pat! Aceasta activitate poate fi "asezonata" cu mici conversatii, jocuri ale seductiei, toate destinate sa iti creeze starea potrivita. Confortul este foarte important pentru tine, deci o partida de sex in casa este mai buna decat una la repezeala, in natura.


Sexualitatea barbatului taur este una fara complicatii, nefiind interesat de fantezii, jocul unui rol sau "vorbe murdare" menite sa creasca intensitatea actului sexual. Este un iubit gentil, foarte tandru si caruia ii place foarte mult sa isi atinga partenera. Te va ruga sa te asezi intr-o pozitie confortabila, apoi te va mangaia indelung si te va masa asa cum nu ai fost vreodata de altcineva.

Este extrem de senzual si se supune foarte usor dorintei partenerei pe care o iubeste. Gatul este o zona foarte sensibila pentru barbatul din zodia taur. Il poti musca usor si/sau mangaie-l cu o pana. Saruta-i aceasta zona erogena, dezmiard-o cu limba si mangai-o usor cu degetele. Va fi innebunit!


Va savura actul sexual si va trai la intensitate maxima fiecare moment de placere. Se spune ca acest barbat este destul de violent din punct de vedere sexual si ca nu are pic de spontaneitate, pentru ca el calculeaza fiecare moment luni de zile, asteptand prilejul sa se manifeste si sa culeaga roadele muncii sale.
  • taur get pe get, luni, 29.12.2014 05:43
    despre actul in sine

    eu taur ( barbat) taurii dupa parerea mea stiu sa faca o femeie sa sa simta bine, incep actul frumos cu preludiu pana o sa ajungi sa sari pe el, nu le place monotonia intr o partida de sex deci si partenera ar trebuii sa fie pe masura ca sa fie ceva de vis, iar pozitiile preferate pentru mine sunt pe la spate ea fiind in picioare, undeva la zid( de vis) tu intins pe spate iar ea peste tine cu fundul la tine, in piciore unu l in fata celuilalt si sa nu uitam de saruturile patimase' dupa parerea mea fac aproximativ 60 la suta ca actul sexual in sine sa ramana o amintire suberba stii ce zic , ceva in genu' mai tii minte ce frumos a fost atunci cand am facut o in lift asa de te am luat pe la spate si bla blab lba.....

  • geta, miercuri, 17.12.2014 00:07
    ce pozitii sexuale place femeii capricorn

    TARE MULT AS VREA SA AFLU

  • Paul, marţi, 04.03.2014 18:01
    Mic

    Oare daca esti mic conteaza Adica is rapid la pat :)

  • mars57, miercuri, 28.08.2013 13:06
    Despre...pozitii sexuale

    De cand am cunoscut un barbat ,,taur"am simtit ce inseamna sa fii satisfacuta. Comparativ cu cei cunoscuti anterior am gasit la taurul meu ca are un penis mai lung si mai gros.Cand m-a penetrat si a inceput sa-l miste in mine m-am topit de placere.N-am mai tinut cont de pozitie ,eram pierduta complet.Astept cu nerabdare sa ne intalnim din nou in acest wekend si sa ne dezlantuim. Va recomand sa nu pierdeti timpul care nu se mai intoarce.

  • costi., marţi, 20.11.2012 12:07
    imi place sa fac dragoste

    sunt in zodia Taur si ma bucur mult , pe mine ma inspira femeia . nici macar nu ma intereseaza ce recomadari face site-ul "eva.ro" , eu doar ma las dus de val si iese mai bine decat perfect ;) . profitati de viata cat mai mult .

  • disponibil2010, vineri, 21.09.2012 12:01
    despre berbeci

    berbeci sunt cei mai potenti si cei mai buni in sex,fiind in zodia dragonului apoi vin zodiile de for. acestia isi manifesta o stare puternica si virila atat femeia cat si barbatul.referitor la tauri e vrb de ascendent.daca sunt in berbec da sunt ceva de capul lor,daca nu nu recomand.a doua zodie ,sunt gemeni,deoarece acestia sunt zodia cu 2 fete pot fi atat perfect in pat dar si foarte inconfortabili..

  • marionela, marţi, 07.08.2012 23:45
    sex

    zodia me este berbec iar prietenul meu la fel si facem sex in fiecare zi

  • george, marţi, 03.07.2012 08:50
    gemeni ea taur

    imi place sexul in toata splendoarea lui , dar problema este ca nu mi-am gasit partenera potrivita . exista vreo gagica draguta pe aici care vrea sa experimenteze un geaman .

  • Leni, luni, 11.06.2012 02:46
    Sunt taur

    Sunt in zodia taurului si imi place foarte mult sa fac sex,indiferent de pozitie. Taurul nu e lenes insa intr-adevar este comod. Asta nu-l impiedica sa experimenteze. Tot ce are nevoie este putina incurajare la inceput si un pahar doua de vin,restul vine de la sine. Taurul este senzorialul zodiacului,imbata-i absolut toate simturile si pe urma vei avea cea mai tare experienta sexuala din viata ta.

  • mary, duminică, 06.05.2012 22:19
    zodii

    asta asa e ca am si eu barbatu taur si te satisface maxim

  • ciprian, marţi, 01.05.2012 09:52
    oooooo

    oooo ce sex fac

  • gioconda, sâmbătă, 31.03.2012 18:38
    sex pe zodii

    eu sunt taur.partenerul e leu.cel mai perfect lucru in relatia noastra este sexul.leii intotdeauna sunt disponibili si potenti pt o partida de sex.incercati-i va recomand

  • vasile, miercuri, 11.01.2012 00:36
    sunt un tauras

    caut o taurita care are chef de tavaleala

  • bby.m, vineri, 11.11.2011 15:45
    sex

    eu sunt scorpioanca si el e capricorn oare ce o iesi? si care e cea mai buna pozitie in care sa ne simtim amandoi bine. o intrebare asa de curiozitate, k de stiu le stiu pe toate :D

  • PISICUTZA, joi, 03.11.2011 01:49
    Despre zodii si pozitii

    Eu va contrazic:am facut sex cu un baiat in zodia taur si nu a vrut sa ma linga,pan'la urma m-a lins dar fara nici un chef.UN TAUR e plictisitor in pat,CEL MAI BUN E CAPRICORNUL E EXPERT IN PAT.INCERCATI!

  • kost, luni, 17.10.2011 19:02
    corect

    eus is taur si de ex toate aceste poziitii le practic si imi plac ft moolt

  • Tolik92, marţi, 16.08.2011 17:54
    Ce?

    Voi ce chiar ati luato razna? Datile dracului de pozitii daca imaginatia va e bogata cine mai are nevoie de toate pozitiile astea?Punetiva un pic imaginatia voastra in miscare si o sa va simtiti mult mai bine decit in pozitiile care le plaseaza astia.Nu am experienta asa mare,dar va asigur ca functioneaza

  • kora, sâmbătă, 11.09.2010 08:05
    cei mai buni amanti

    cei mai buni amanti sunt cu adevarat barbatii din zodia taur.Simt cu adevarat ceea ce fac,apar intotdeauna cu ceva nou ,sunt cei mai buni........

  • Mihai DK, vineri, 10.09.2010 01:56
    Taur

    Aici se vb despre zodia taur nici decum despre Alta zodii si arata cum doreste un barbat din zodie taur sa fie daca nu aveti pozitii la zodiile voastre veniti la noi sa va invatam si practicatii cu sotii sau cu iubitii vostrii .scuze dar cred ca Asta ar fi un raspuns perfect ptr. Cele care nu styu ce pozitii sa practice,hé hé hé

  • nicoleta, vineri, 20.08.2010 15:14
    pozitii sexuale

    ce pozitie imi recomandati? eu sunt leu, si el e taur.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro