Tehnica alinierii coitale


Ai avut o zi plina, te simti istovita de puteri, dar simti nevoia sa faci dragoste? Energizeaza-te cu aceasta pozitie, pentru ca produce mai multe orgasme femeilor decat oricare alta pozitie sexuala.

Ti-am trezit interesul? Iata ce presupune aceasta pozitie: el sta deasupra ta, cu pelvisul peste al tau. Penisul este inauntrul tau, indreptat in sus si iti apasa labiile.

Iti poti pune picioarele in jurului taliei lui si greznele pe gambele lui. Pentru a te misca foloseste-ti pelvisul si nu mainile sau picioarele.


In timp ce iubitul tau sta lipit de tine, forteaza pelvisul in sus si in jos, astfel incat penisul lui sa iti loveasca "labiile". Contracteaza vaginul, astfel incat sa ii tina penisul captiv inca de la baza.  


Pozitia "stea de mare"


Poate fi destinata celor extenuati, care isi doresc o partida de sex simpla, pentru care sa nu depuna prea mult efort. Daca va incadrati in aceasta categorie, nu trebuie decat sa stati in pat, pe spate, astfel incat capetele voastre sa fie in directii opuse. Usor, desfa picioarele pentru ca el sa te poata penetra. Tineti-va de maini, astfel incat sa se creeze un sistem de parghii.


Aceasta tehnica este perfecta pentru a obtine miscarea de presare prin frecare care este sustinuta de tehnica alinierii coitale.

Deoarece miscarea de intrare-iesire din timpul contactului nu reuseste sa pastreze presiunea constanta in clitoris – ceea ce este necesar pentru orgasm – tehnica alinierii coitale functioneaza pe principiul ca in loc sa va miscati separat, ar trebui sa va impingeti soldurile impreuna si sa pastrati presiunea in clitoris, in timp ce va balansati in fata si in spate.

Credit foto: ivillage.com
  • Extrim, joi, 01.10.2009 18:36
    PENTRU PANTERITA

    Draguta daka prietenul tau nu e flexibil putem incerca toate astea impreuna :)

  • CRIS, marţi, 08.09.2009 16:12
    de ce

    mihaela de ce nu ai avea placere.totul e frumos in sex

  • mihaela-bianca, luni, 07.09.2009 17:43
    hy

    toate trebuie sa le faci numai daca ai placere

  • un_baiat_, sâmbătă, 05.09.2009 10:41
    ;))

    grele...ii vine naiba sangele in cap :)) :)) glumitza! interesante si astea! ;)) :x

  • misulake, marţi, 01.09.2009 12:14
    nu va inteleg

    chiar nu reusesc sa inteleg pers astea care intra pe site si critica in fel si chip,nu inteleg practic de ce mai intrati ,cum de nimeriti voi aceste siteuri daca va degusta atat de mult, nici nu stateati pe site ,ieseati imediat dar nu...voi ati citi mai intai dupa care mai aveti tupeu sa dati si comentariii.....

  • panterita, miercuri, 26.08.2009 12:56
    sex

    Pentru aceste pozitii este intr-adevar nevoie de o mare flexibilitate.eu am practicat-o doar pe cea a alienarii coitale si e super mijto senzatia.

  • MANUELA, miercuri, 19.08.2009 12:11
    nu stiu

    nu mai inteleg nimic...........vb ce nu trebuie

  • romina, vineri, 31.07.2009 14:08
    hallo

    draga mora ai dreptate e foarte bine sa ai si alte prioritati pe lumea asta inafara de sex.dar spune-mi tu care iti ofera asa multa placere ca prioritatea de a face dragoste sau sex?crede-ma daca ai o viata sexuala regulata vei fii mult mai activa si le vei face cu mai mult interes si pe celelalte prioritati.si inca ceva intr-o relatie e foarte important sexul.asa ca eu iti recomand sa nu lasi timpu sa treaca pe langa tine aiurea fara sa cunosti adevarata placere.

  • boghy, miercuri, 22.07.2009 15:24
    realitate

    cred ca fata asta nu prea stie cum arata,si nici ce sa faca cu ea

  • myrelytha, marţi, 21.07.2009 23:33
    ;))

    "cu capul in jos" is curioasa cn ar putea-o realiza e tentanta da nu pot sta in cap:))

  • england, marţi, 21.07.2009 22:07
    pozitii sexuale

    ce ma disrez....hahahahahaha.Nu stiam ca inca mai exista femeii incuiate la minte. SORRY

  • fondi, duminică, 12.07.2009 14:03
    continuare

    Nimic nu e musai, numai sa murim... deci nu te obliga nimeni sa citesti acest site. Cand ai vazut despre ce e vorba puteai sa treci mai departe cu vederea, sa treci la o alta pagina. Sa apun care e adevarul: tema e incitanta si te inteleg ca esti interesata, dar de ce trebuie sa ascunzi adevarul? Nici eu nu citeam daca nu as fi fost interesata si cred ca si altii tot asa fac. Nu ai dreptul sa ne condamni, doar pentru ca tie nu-ti merge bine. Daca nu dai in ceilalti nici ei nu te vor lua cu furculit.

  • fondi, duminică, 12.07.2009 13:58
    numai o parere

    Imi cer scuze pentru urmatoarele, dar nu pot abtine. Si eu ma distrez in timp ce citesc. Nici eu nu am o viata sexuala foarte aglomerata, adica din lipsa timpului nu fac in fiecare zi, dar daca s-ar putea as face in fiecare zi ore in sir pentru a satisface partenerul si chiar pentru satisfactia mea. Nu o inteleg pe Mora!!!Daca are o parere negativa despre pozitiile sexuale nu inseamna ca trebuie sa ne impartaseasca. Nu e rusinea noastra ca ne place, mai mult este rusinea ei pentru ca nu e in stare sa recunoasca ca ceva nu merge bine in viata ei... are lipsa- sa zic asa....

  • nobody, joi, 09.07.2009 22:51
    ....

    ma distrez...uite asa ajung femeile din ziua de azi..gen mora...femeie de casa cu copii si cu f multe alte lucruri care ii sunt prioritati si de 2 ori pe luna(asta la cererea masculului:))) isi desface picioarele pt 5 min pt a-si satisface barbatu dupa care somn...:))...app ai auzit de vorba aia? :cand 5 iti spun k esti beat te duci sa te culci....ca si in cazul tau cand toata lumea de pe acest site ti-a zis k esti frustrata si nu ai deloook viata sexuala inseamna k asa e...asa ca mai bn te abtineai sa dai vreun comentariu...aaa si inca cv daca nu te interesa in mod special aceste''pozitii noi''nu intrai pe acest site :P

  • Mora, joi, 18.06.2009 15:27
    ptr.Gabi

    Multumesc de sfat,esti tare draguta.Cine ti-a spus tie sau de unde ai scos-o ca n-as fii implinita,satisfacuta,fericita sau multumita???????????????? Gresesti draga mea.Implinirea si satisfactia se poate obtine SI pe alte planuri ,nu numai pe plan sexual. Dar ma rog,fiecare cu parerea si viata lui.

  • Gabi, joi, 18.06.2009 00:26
    Pt. Mora

    Eu le fac pe amandoua...fac si sex fac si dragoste. Daca as face numai una sg m-as plictisi..pe cuvant. Eu-s genul antiplictiseala, anti-rutina, anti-monotonie. Uite un sfat; daca ai pune viata sexuala pe primul loc poate ai fi mai implinita, mai satisfacuta, mai fericita atat tu cat si partenerul tau. Asa ca..incearca sa dai la o parte conceptiile astea si bucura-te de viata, caci e asa scurta; vei vedea ca atunci cand esti satisfacuta, multumita la pat te vei simti altfel. Numai fii asa de incutaiata, fii deschisa la orice, vorba lu Mary energizeaza-te mai des.

  • mary, miercuri, 17.06.2009 20:27
    :D

    Mie sincer imi place sa fac sex. Si il pun pe primul loc pentru ca daca nu sunt satisfacuta nu ma simt bine si cred ca e normal asa si o sa cred asta si dupa ce fac 10 copii, dupa ce fac de mancare ( ce buna e o energizare in bucatarie sub sortulet :P.... nasty), si dupa orice activitate fie ea casnica sau fie ca tine de job. Asa ca hai sa ne energizam cat mai des :D. Energizarea rulz!!!!!

  • lidia, miercuri, 17.06.2009 10:50
    degeaba ...

    mora ... sint oameni care recunosc si oameni care fac ...nu cauta sa ne duci cu zaharelul ... si nu te mai minti , lasa-te libera , nu mai irosi timpul din viata ta, cu filozofia ta de doi bani, fi mai realista ... o zi frumoasa , la toata lumea ce iubeste viata si o traieste din plin

  • Mora, marţi, 16.06.2009 23:43
    .....

    A face sex e una si a pune sexul pe primul loc e alta.Eu am si alte preocupari mai importante si mai interesanre si abia la urma restul adica"hata hata sub plapuma la intuneric" (dupa cum spui tu).Ca ai preferat sexul se vede,nu era cazul sa mi-o mai spui. Stii care-i diferenta intre noi??? Eu fac dragoste in schimb tu se pare ca faci sport de performanta sau...pornografie. Spor la treaba draga mea si vezi sa nu-ti scape vreo pozitie!!!!!!!!!!!!!! A!!! Vezi poate mai inventezi vreuna si scrii si o carte ca la cat de mult se gusta subiectul acesta vei face milioane!!! Parol.

  • Gabi, marţi, 16.06.2009 20:35
    Daaa....acum o dai in barci Tanti Mora

    Acum imi spui ca ai o viata sexuala normala...hahaha..ce m-ai facut sa rad. Pai mai sus ai scris ca nu-i una din prioritatile tale?? Acum spui ca faci sex...vai de noi. Viata sexual normala..de care? 5 minute de hata hata sub plamuma, la intuneric, ca sa nu te vada lumea...de 3 ori pe an? Ca de nu-i una din prioritatile tale.... Nu am nevoie de carte scumpa, eu prefer sa fac sex in locul invatatului.....uite asa am devenit experta in arta sexului, nu ca tine o frustrata care se crede academiciana lu Peste. Hai la revedere, te las in pace ca bati campii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro