Dragoste si sex - femeia in zodia berbec

Sex / 22.09.2009

Afla mai multe despre femeia berbec

Iti propun sa incepem un nou serial despre dragoste, sex, seductie si semne zodiacale. Debutam cu femeia berbec, despre care vei afla care ii sunt caracteristicile, cum ii place sa faca dragoste si sex, cel fel de partener prefera si care sunt compatibilitatile ei sexuale.   

Fiind un semn de foc, cuvantul caracteristic este "pasiunea", care, de cele mai multe ori, se dovedeste irezistibila. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal este foarte spontana, plina de vitalitate, agresiva si ar putea avea instincte agresive urmate de impulsuri necontrolate. Pentru ea este foarte important, chiar daca este implicata intr-o relatie, sa se simta libera si independenta. Femeia berbec traieste pasiuni intense si este mai mereu plina de optimism. Nu ai cum sa te plictisesti cu ea...


Pentru femeia berbec, foarte important este inceputul unei relatii, seductia jucand un rol foarte important. Acest "dans" de inceput va fi pe placul celor care iubesc jocul si care tin pasul cu ea.

Femeii berbec ii place sa "vaneze" si este in stare sa plateasca orice pret pentru "premiul cel mare". Adesea se va intreba daca "achizitia" merita pastrata. Intr-o relatie, ii place sa ofere, dar sa si primeasca.

Femeia berbec va sta intr-o relatie amoroasa atat timp cat este plina de pasiune, iar daca aceasta incepe sa dispara, pleaca. Sufletul ei pereche este barbatul care nu este niciodata plictisit si plictisitor.


Sexual, femeia berbec este "binecuvantata" cu o vitalitate care o poate face sa reziste o noapte intreaga de partide inflacarate de sex. Nu ii este frica sa experimenteze noi tehnici sexuale pentru a fi satisfacuta si de aceea are nevoie de un partener plin de initiativa.      

Compatibilitatile sexuale ale femeii berbec


Barbatul berbec

Ce trebuie sa stii despre partenerul tau berbec? Potrivit Romecentral.com, barbatul berbec are nevoie de o dragoste puternica, care sa il zapaceasca. Odata ce a gasit iubirea perfecta, dezlantuie pasiunea si este pregatit sa lupte cu tarie pana in panzele albe. De cele mai multe ori, manifestarile exterioare nu se potrivesc cu ceea ce simt in interior.


Potrivit Sexualastrology.com, viitorul vostru va fi pavat cu o atractie sexuala intensa si destule provocari care sa va tina pe amandoi satisfacuti atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Este foarte posibil sa formati un cuplu pentru mult timp. Barbatul berbec are o imaginatie debordanta in a-si pune in scena cele mai indraznete fantezii.

Va trebui sa va domoliti excesele de agresivitate pentru ca mereu veti crea o confruntare daca acestea sunt neglijate. Ambele semne sunt guvernate de Marte, planeta pasiunii si a temperamentului, iar daca sunteti in cautarea unor partide extraordinare de sex, va potriviti perfect. Ar putea fi prea multe provocari in acest cuplu daca unul dintre voi isi dezvolta partea manipulatoare si tine secrete fata de celalalt.


Va veti provoca reciproc, iar sexul va fi mereu ceva distractiv: va ingenunchea in fata ta, pentru a avea controlul deplin asupra situatiei. Nu te sfii sa-l atingi, fie si brutal. Un secret: adora sa fie zgariat sau muscat.

Barbatul taur

Voi doi va veti juca, veti petrece, veti fi foarte buni prieteni si veti avea foarte multe de invatat unul de la celalalt. Aveti idei asemanatoare si multe lucruri in comun, iar taurul va fi mereu atras de personalitatea inflacaratei femei berbec.

Barbatul taur va sta alaturi de tine la bine si la greu, iar tu ai nevoie de siguranta lui. Va fi cucerit de spiritul tau liber si independent. Va puteti indragosti nebuneste unul de celalalt, mai ales ca taurul este serios si foarte senzual. Prietenia dintre voi ar putea dura mult timp, chiar daca atractia a luat sfarsit.
  • simon, joi, 20.06.2013 15:57
    buna sunt berbec si sunt antro ralatie cu pestele

    ne antelegem foarte bn nu mai noaptea an pat an rest ne certam tot timpu .

  • elena, miercuri, 17.04.2013 15:54
    buna

    Sunt nascuta in zodia berbec si pot spune ca am citit multe adevaruri despre zodia mea...Am o relatie cu un geaman si ma inteleg foarte bine..Sfat pentru berbecutze...Sa isi aleaga barbati calmi pentru ca noi avem un caracter devastator :)) ..Suntem foarte sensibile, nebunatice si facem prostioare la tot pasul.( in sensul bun)...Succes fetili.. :))

  • olimpia, vineri, 04.01.2013 16:11
    dragoste intre un geaman si o berbecuta

    ma regasesc in descrierea de sus sunt o berbecuta foarte pasionala la iubire si sunt cu un tip din zodia gemenilor de 8 ani si niciodata nu ne-am certat desi este o diferenta mare de varsta intre noi eu sunt mai mare cu 15 ani

  • ana, duminică, 16.12.2012 13:57
    berbec berbecutza

    suntem impreuna de 9 ani,tunete ,fulgere,despartiri,impacari,nu putem trai cred eu unul fara celalalt..eu fidela pana la moarte cand iubesc,el scapa uneori dar nu il prind in fapt si stie sa camufleze tot..relatia sexuala este perfecta,doi "nebuni"..ne aprindem unul pe celalalt ca o torta..cred ca v om rezista pana la moarte:)))))

  • ancutza, miercuri, 03.10.2012 20:16
    eu berbec el scorpion

    vreau sa stiu daca se potrivesc berbecii cu scorpionii si daca cesti doi nu se plictisesc unul de altul

  • Rellw, joi, 10.05.2012 11:20
    eu feciara ea berbec

    da adevarat combinatia ideala ai crede ..ei bine nu e chiar asa asta pana berbecutul de langa tine se plictiseste si pleaca ajunge unde a dorit si apoi te lasa cu toate amintirile frumoase doar sa traiesti in agonie pt ca pe el nu il mai intereseaza de tine atunci cand te lasa in suferinta...am trait cu o fata berbec pana saptamana trecuta cand dupa 5 ani de grele si bune s-a saturat pt ca a gasit ceva mai bun..aveti grija sunt dubiosi...rau de tot!!!

  • rubin, luni, 28.11.2011 15:00
    eu berbeaca,el berbec.eh eh

    e o atractie fenomenala. nu credeam ca intre doi berbeci se poate crea o relatie..stiind cum sunt eu ca femeie de zodie berbec..oricum mergem inainte si ne intrebam de cand ne cunoastem?? de o zi?? sau de 8 luni??? fantastic

  • valy, luni, 16.05.2011 16:24
    eu berbec si prietenii mei taur si capricorn

    sa stiti ca are perfect dreptate.............nu stiu ce sa fac si la cine sa renunt. :((((

  • anku, luni, 14.02.2011 11:19
    prea bn si complet adevarat

    eu berbec si prietenul meu fecioara....complet adev ce skrie aiki:X....ne intelegem foarte bn tokmai pt k stem diferiti din anumite punkte de vedere dar ne si asemanam la fel de mult:X....nu ne pliktisim nikiodata unul de altul desi suntem de 2 ani impreuna:X

  • VALI, sâmbătă, 16.10.2010 22:26
    COMPATOBILITATE berbec-taur

    ce scrie mai sus este adevarat. sotul meu este in zodia taurelui si ne intelegem de minune. desi amandoi suntem tare orgoliosi...

  • madalina, joi, 14.10.2010 02:26
    compatibilitate berbec-gemei

    eu am o relatie cu un baiat-gemeni si are perfecta dreptate..*

  • ana, miercuri, 29.09.2010 22:05
    compatibilitate berbec leu

    eu am avut fostul meu prieten zodia leu si tot timpul ne certam

  • Slygirl, sâmbătă, 18.09.2010 18:56
    compatibilitate berbec-pesti

    adevarat!asa este!

  • IoAnYtA18, duminică, 01.08.2010 03:12
    compatibilitate berbec -leu

    tot ce scrie mai sus e perfect adevarat...eu berbec si el leu suntem amandoi caposi...

  • bataila, vineri, 16.07.2010 12:47
    compatibilitate berbec balanta

    sotul balanta as putea spune ca e ideal.am avut o relatie cu un berbec deloc nereusita acolo ori te intelegi ori nu sunt orgolii prea mari la mijloc.

  • miss Eliza, joi, 08.07.2010 14:10
    compatibilitate berbec berbec

    tot ce scrie in articol e perfect adevarat eu,berbec,el ,berbec,absolut fenomenal............... ies scantei............. totul e perfect....................

  • dany97, duminică, 04.07.2010 18:33
    berbec cu sagetator

    berbeci sunt reci si nu sunt tandri deloc , asteapta sa ia initiativa femeia ei nu stiu sa seduca o femeie ,sa o mangaie sa fie tandrii sunt reci si punct.

  • anca, miercuri, 23.06.2010 17:55
    zodia berbec

    sunt in zodia berbecului si am citit si eu acest articol din lipsa de ocupatie la serviciu.........e ok........ mi se potriveste........logodnicul meu e in zodia varsatorului............intr-o oarecare masura e adevarat ce scrie in acest articol despre amandoi.........dar nu cred in asa ceva si nu tin cont de zodii.

  • khitty, sâmbătă, 12.06.2010 06:59
    continuare...

    in tot cazul...tre sa mai tinem cont cred si de ascendent..si el are rolul lui...de aceea nu pot sa cred(si din experientele mele)ca avem compatibilitate cu toate zodiile...eu inca sunt in cautare de asa ceva ...o asa compatibilitate...

  • khitty, sâmbătă, 12.06.2010 06:56
    compatibilitate

    ceea ce eu nu inteleg si nu am gasit este incompatibilitatea...unde este?sau suntem compatibile cu toate zodiile?si totusi nu este chiar adevarat in tot...in cazul meu taurii ma plicisesc,capricornii ma lasa rece,ii fac cum vreau eu,iar scorpionii ma tine aprinsa,fecioarele imi dau bataie de cap pt cat de inchise sunt,racii nu mai zic... impunatori si posesivi...ce sa zic noi femeile berbec suntem cred prea orgolioase si nu lasam de la noi...suntem greu de convins,dar usor de cucerit...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro