Sunt cunoscute destule cazuri in care femeile se simt "blocate" intr-o relatie, nu isi iubesc partenerul, dar "isi fac datoria" de a-i oferi placeri acestuia, fara a primi nimic in schimb.

Pentru ca au neglijat prea mult timp grija fata de propria persoana, dorinta de a simti placere, nu au comunicat cu partenerul, au ajuns sa fie foarte nefericite. Fiecare femeie are explicatia sa personala, insa ce e comun este ca, in spatele ei, se minte pe ea insasi, isi minte partenerul, iar relatia in care este implicata este o minciuna.


Nu incerca sa intretii prin minciuna mitul barbatului potent si nu mima din dorinta de a te simti bine, chiar daca nu simti orgasm! In pat, langa iubitul tau, fii naturala si lipsita de prejudecati!

Am incercat sa aflu cum se simt barbatii ale caror partenere mimeaza orgasmul, dar nu am obtinut prea multe declaratii, majoritatea fiind usor jenati de intrebare sau situatie... Am reusit, totusi, sa smulg o declaratie.

Cosmin mi-a spus categoric: "Prietena mea nu a mimat niciodata orgasmul, cel putin cu mine. Daca a facut acest lucru, oricum nu mi-a zis. Dar sunt sigur ca nu a mimat!". Parca este o urma de indoiala...  

Daca mimezi orgasmul, nu este numai vina lui ca tu nu poti ajunge in punctul de placere maxima, nu sunt de vina doar capacitatile lui sexuale, poate porti si tu o parte de vina. Incearca sa te relaxezi, sa te detasezi de probleme, sa fii trup si suflet langa el. Incearca sa iti dai seama de ce alegi aceasta cale "usoara", dar falsa, si cu efecte ce pot deveni tragice pentru ea pe termen lung.

Cauta metode prin care poti rezolva problema "mimatului"; poate problema nu este numai la tine, poate este si la el sau poate este la amandoi, ca intreg. Incepe prin a comunica mai mult si mai des cu iubitul tau! Vei simti ca vei atinge orgasmul...

Iata cateva articole care te vor face sa pui la trecut verbul "a mima":


Fara complexe in dormitor!
Cu exercitiile Kegel, orgasmul este garanta
Preludiu... sau trecem peste?
Improspateaza-ti viata sexuala intr-un singur week-end   Un articol de Nicoleta Tarantus
  • Andreea, duminică, 08.05.2011 14:25
    Ilogic

    nu ai cum sa ai orgasm de fiecare data :-? oricat de bun ar fi partnerul tau pentru ca orgasmul este influentat de dispozitie, evenimentele petrecute petrecedent(ziua de munca etc) si plus toate dintre noi care suntem casatorite este dificil sa refuzi o partida de sex sotului pentru ca acest fapt poate degenera deci.... :) e normal ca uneori sa fim nevoite sa mimam orgasmul ... altfel la fel daca iubitul/sotul vede ca nu ai fost satisfacuta apar banuieli ca iesi cu altcineva ca nu il mai iubesti si astfel relatia devine tensionata si daca vrei ca ea sa reziste trebuie sa treci peste aceste probleme... asa ca mi se pare perfect normal ca uneori sa mimam orgasmul.

  • Iolanda88, vineri, 18.03.2011 18:21
    Hahaaa...

    Si ce daca, daca mimam orgasmul? La urma urmei si ei mimeaza ca le pasa ceea ce simtim noi...sau daca simtim vreo ceva...

  • Bianka, marţi, 01.03.2011 02:45
    Femei

    Deci daka est k barbatu iubit,ji u est o femeie k adevarat.k 100 d femei numai 10sunt k kap.deci e imposibil sa nu ai orgasm sa nu simti fluturasi sa nu tremuri sa nu gemi.daka intradeva iubesti.da dc est k gandu la altu sau est k mai multi barbati e klar k nu simti nimik est o leguma pupik

  • I R I S, marţi, 09.11.2010 13:22
    Nu am crezut vreodata ca am sa ajung sa mimez orgasmul

    De 6 luni de zile sunt cu iubitul meu Alin. Ne despart cateva sute de km, dar ne vd la 2-3 saptamani. Imi place mult de tot pentru ca e un barbat foarte bun, afectuos, cu o gandire matura, care ma iubeste enorm. Problema este urmatoarea, niciodata nu am ajuns la orgasm.....si atunci il mimez, pt ca nu vreau sa-l ranesc, pt ca poate mi-e frica sa ii spun. El se simte foarte bine...dar eu...nu. Ce sfat imi dati? Astept cu interes parerile voastre. MUltumesc.

  • florymiha, miercuri, 13.10.2010 03:32
    despre orgasm

    si euam facut-o de mai multe ori doar k sa nu-l ranesk

  • Lavinia, duminică, 17.01.2010 01:29
    problema

    Am mimat ji yo orgasmul sa l fac pe iubitul meu fericit ....ji mai ales k prima data knd am facuto a durat 2 ore cu pauze ;)) ji akm termina in 5-10 mn ji eu raman cu ochii in soare ...va rog ajutatzima ce sa fac???

  • olga1987, vineri, 06.11.2009 16:37
    DE CE SE FAC SPECULATII NUMAI AMPOTRIVA FEMEILOR ????

    Eu sunt de alta parere, sotul meu a mimat orgasmul si nu o data ba chiar de mai multe ori.Nu-mi dau seama de ce, pentru ca el era cel care a vrut sa faca sex nu eu.Da antradevar femeile ajung la mimat pentru anumite motive. Sa nu al faca sa se simta prost partenerul ,sa chiar sa scape mai repede din cauza ca nu ar avea chef ,eu asa fac de obicei.Exista zile cand mimez din lipsa poftei de sex si atuci asta fac ,decet sa provoc alt incidente.

  • Razvan, duminică, 25.10.2009 05:31
    Sinceritatea

    Sinceritatea lipseste. Daca ar exista asta ati avea orgasm in 20 de secunde maxim dupa preludiu si nu ar mai trebui sa mimati nimic. Lasati inhibitiile si fiti sincere in pat daca vreti orgasm. Iubiti sincer si fara prejudecatile invatate de la parinti, bunici si societate. Uitati tot si faceti tot ce va place fara sa va fie frica ca veti fi privite ca niste ciudate si apoi respinse de catre parteneri. Daca va place sa latrati, latrati si asta va va aduce orgasmul in timpul sexului, lasati-ve libere de inhibitii, dati-va drumul, barbatul va fi vrajit in mod pozitiv de orice lucru pe care il faceti pentru a va simti bine, chiar daca sunteti convinse ca asta il va indeparta. Si, prin absurd, sa zicem ca il va indeparta pe vreunul incuiat la minte, nu mai conteaza, ati obtinut deja orgasmul de la el si veti gasi pe altul care cu siguranta nu va va indeparta si va savura orgasmul vostru. Succes!

  • lenaaaaaa, sâmbătă, 18.07.2009 09:46
    ajutatima!

    Prietenul meu termina repede si eu nu pot sa ajung la orgasm.Ce trebuie sa fac eu sau el.

  • kn3k0, marţi, 07.07.2009 13:15
    e o prostie sa mimezi

    @laura: A mima orgasmul inseamna a te preface ca ti-a venit. Eu nu am mimat niciodata orgasmul si nici nu cred ca o sa o fac pentru ca mi se pare o prostie. Tot eu o sa ajung sa pierd. De ce sa nu stie partenerul ca nu te-a satisfacut si sa faceti/sa faca (in cazul in care ejaculeaza prematur) intr-un fel sa ajungi si tu la orgasm? Nu mi se pare corect. Poate sunt egoista, dar el de ce sa aiba mereu orgasm si eu sa raman nesatisfacuta? La inceputul vietii mele sexuale, in primele 2-3 luni nu puteam sa ajung la orgasm desi imi placea foarte mult. Toate chestiile astea i le spuneam si nu ma lasa niciodata neterminata. Fiecare act se termina cu un oral. Acum am ajuns sa am de fiecare data orgasm si de multe ori chiar multiplu. Nu inteleg nici cazurile cand femeile mimeaza doar pentru ca nu au chef si vor sa termine mai repede. Adica pana la urma tot el e ultimu care trebuie sa-si dea drumu...Daca nu ai chef de mai mult, poti sa-i spui pur si simplu ca poate sa termine.

  • laura, luni, 22.06.2009 10:30
    a mima orgasmul

    ce inseamna a mima orgasnul ca nu inteleg a te masturba sau?

  • sweet_lady89, luni, 04.05.2009 15:24
    orgasmul

    eu nu am avut niciodata orgasm cu sotul meu.de ce?simplu.partida de sex dureaza MAXIM 2 minute.ori eu nu sunt speedy gonzales.suntem casatoriti de 4 ani.il iubesc,imi place cum arata si acum dupa 4 ani dar....nici macar nu am timp sa mimez acel orgasm.cum a spus codruta:intervine greata,sila....de discutat cu el.....nici nu cred k voi incerca.ma gandesc uneori k el habar nu are k si femeile ajung la un punct culminant.si sa fiu sincera pana la capat:am gasit amantul perfect.el mi-a daruit primul orgasm.adevarul e ca nici cu el nu am simtit nimic o perioada.pana intr-o zi cand....DUMNEZEULEEEE,AM SIMTIT CA MA VOLATILIZEZ.asta e.de atunci EU arat mai bine,ma simt mai bine si fizic si psihic,si relatia cu sotul meu e ok.NU MI-AM NEGLIJAT FAMILIA.doar am vrut sa nu ma privez de aceasta placere.judecati-ma cum vreti,dar imprejurarile ne forteaza uneori sa mintim cu nerusinare.pooop

  • dr_psy, sâmbătă, 02.05.2009 08:38
    Da cine-a zis?

    Dar cine-a zis ca femeile mimeaza. Nimfomanele poate?

  • Codruta, miercuri, 08.04.2009 00:02
    Scarbos.

    N-am avut niciodata orgasm si uneori il mimez alte ori nu.Depinde de cum am chef. Preludiul nu-mi place sa tina prea mult,ma enerveaza,de discutat despre asa ceva nu discut iar actul in sine ma dezgusta.Nu pot sa ma gandesc decat la cat de caraghios arat cei doi in acele momente asa ca abia astept sa-si termine numarul ca sa ma lase in pace. Cred ca sunt dupa cum a spus cineva mai sus cea mai mare scroafa ptr.ca dupa aceea il si pup spunandu-i cat de minunat m-am simtit.Si ca sa nu aveti nelamuriri nu este nici mai batran si cu nimic mai bogat decat mine!!!! E chiar mai tanar si il iubesc dar pana la sex. Acolo intervine ....grata,sila,scarba....

  • Eva, miercuri, 04.03.2009 00:09
    putin dar ....la INFINIT!!!

    Cu toate ca sinceritatea la NOI (femeile) este lamentabila,"trebue sa recunostem ca NIMIC nu este SUFICIENT pt a ne satura !!!

  • andra, sâmbătă, 28.02.2009 14:44
    nu am mimat niciodata orgasmul

    sunt de 3 ani si jum cu iubitu meu si nu am mimat niciodata vreun orgasm,am orgasm de fiecare data si pur si simplu acea placere m face sa gem..mi se pare kiar absurd sa mimezi un orgasm,fetelor spune-ti ce simtiti ,intr-o relatie trebuie sa existe comunicare,de ce sa se simta doar ei bn ,simtiti-va si voi..

  • evy, vineri, 27.02.2009 21:59
    gresesc k mimez?

    si mie mi se mai intampla de ceva timp sa nu mai am orgasm...si singura obtiune sa nu-mi fac iubitu sa se simta prost este sa mimez knd facem sex..imi iubesc foarte mult iuitu si chiar dak nu am orgazm...mimez ..k si cum totul este bine...el cate o data ma mai intreaba ceai...ii spun nimik k sa nu-l fac sa se simta prost sau sa se intristeze...k nu as vrea pt k el este foarte fericit knd facem dragoste...

  • Daniel, sâmbătă, 07.02.2009 15:04
    Opinie

    Cele care mimeaza orgasmul sunt opusul cuvantului "PORCI"atribut acordat de femei barbatilor,deci si ele cand mimeaza(si nu numai) sunt..."SC.......FE"

  • anca, vineri, 30.01.2009 22:20
    conteaza dispozitia femeii

    Eu stiu din experienta mea si a mai multor femei ca dak femeia nu e satisfacuta psihic de partener ,dak o jigneste ,noaptea pote sa stea si in cap sa faca ce vrea ca femeia nu mai poate simti placere ii creaza repulsie si pentru asta mimeaza cu toate ca de multe ori il refuza....

  • alinutza, joi, 29.01.2009 16:55
    fara orgasm

    uneori se termina partida si femeia nu ajunge la orgasm ,asta nu inseamna ca la mimat, daca isi manifesta placerea scotand fel de fl de sunete.ea nu ajunge la orgasm poate ca nu e pra bine dispusa sau nu are chef,deci nu e vina barbatului ca ea nu ajune la orgasm..parerea mea asta e,daca nu ai ajuns la orgasm in timpul partidei de amor ca ai fost tu prea lenesa ,daca nu ai mima orgasmul sunt sigur ca partenerul tau siar da seama ,si ar gasi alte metode de a te satisface chiar daca e a ajuns la orgasm.NU MAI MIMATI DRAGELE MELE ORGASMU .....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro