Creeaza-ti atmosfera


Atmosfera detine un rol mai mult decat important cand vine vorba despre o partida de amor si, implicit, de atingerea orgasmului. Starea potrivita si momentul potrivit sunt foarte importante. Fii relaxata, uita de problemele de la servici si, daca este cazul, "cazeaza" copii, pentru o noapte, la bunici.

Daca simti nevoia, arunca niste petale de trandafir prin camera, aprinde cateva betisoare parfumate, pune muzica in surdina si aprinde niste lumanari.

Puteti face si un dus impreuna sau chiar cateva masaje senzuale, unul altuia, pentru a intra in starea necesara. Cere-i iubitului sa iti descrie, cu amanuntele de rigoare, soptindu-ti la ureche, ce doreste sa "intreprindeti" in dormitor.


Daca te-ai "incis", este clar ca esti pe drumul cel bun. Nu vei mai avea nevoie de lubrifianti, dar daca simti nevoia unui "plus" de senzatie, puteti apela la o partida de sex oral, daca nu esti o persoana inhibata.

Respiratia este foarte importanta


Modul in care respiri in timpul actului sexual poate avea o mare importanta. Multi experti sexologi sunt de parere ca femeile care isi tin respiratia in timpul orgasmului, pot creste intensitatea acestuia. Alti specialisti sunt de parere ca  mentinerea respiratiei forteaza sangele oxigenat spre creier, cat mai departe de aparatul genital.


Respiratia "adanca" in timpul actului sexual si a orgasmului, este recomandata pentru ca exista posibilitatea unui declansarii unui alt orgasm. Poti sa incerci toate modurile de respiratii pentru a vedea care ti se potriveste.

Povestiti-va fanteziile


Daca acest lucru va ajuta sa atingeti orgasmul, puteti sa va povestiti unul altuia fanteziile sexuale, si daca este posibil, sa le puneti in aplicare. Nu trebuie sa va simtiti vinovati pentru faptul ca aveti fantezii, toata lumea are!  Poate daca el iti povesteste fanteziile lui, acestea te pot excita si mai mult. Bineinteles, aceste fantezii trebuie sa te includa si pe tine, nu pe Pamela Anderson.


Exista si cazuri in care fanteziile tale sexuale ar putea sa il deranjeze pe iubit, de aceea trebuie sa discuti inainte, ca sa nu il pui intr-o situatie jenanta.

Ideal ar fi sa atingi orgasmul simultan cu partenerul tau, pentru a simti placerea in acelasi timp. Aceste orgasme sunt foarte rare. Astfel de placere simultana poate fi atinsa daca partenerul tau are un bun control al orgasmului propriu, iar daca stie sa isi foloseasca degetele in timpul contactului sexual, in mod sigur te va aduce si pe tine in acelasi punct al placerii maxime


Incercati diferite pozitii

In cazul in care pozitiile pe care le-ati incercat deja cu iti ofera placerea suprema de a atinge orgasmul cat mai repede, dati frau liber imaginatiei si incercati noi pozitii. Nu uitati de mangaieri, sarutari si priviri. Trebuie sa aveti mereu contact vizual si sa va simti unul si aceeasi persoana.
 
Atingerea orgasmului implineste relatia sexuala dintre voi, dar important e sa stiti cum sa parcurgeti acest drum si sa ii acordati o importanta deosebita pentru a trai, cu adevarat, acel moment.

Daca esti obosita, stresata si nefericita in relatia de cuplu, este foarte greu sa atingi orgasmul. In cazul in care problemele de acest gen se agraveaza, iar perioada in care nu atingi orgasmul rapid se prelungeste, poti cere ajutorul unui expert in domeniu, un psiholog sau chiar a unui sexolog.
  • Mariuss23, luni, 20.06.2022 01:00
    ejacularea intarziata la baieti

    un sfat pentru ejaculare mai rapida ?

  • Anthony, marţi, 29.07.2014 02:46
    Orgasm

    Urat asa, cum ma fetelor sa nu aveti orgasm ? :| La ce va ganditi in timpul sexului ? Ca va decedat cineva drag, sau ce.. ? Am citit cateva comentarii, App, sa ai orgasm ca fata, nu trebuie nea`aparat ca prietenul sa aibe penisul mare, conteaza doar sa fie atractie intre voi, si incercati sa va sarutati si voi in timpul actului, sa fiti senzuali, sa aruncati din voi o doza de energie pozitiva, ..

  • eugen, joi, 01.11.2012 15:56
    iubire sex

    sal in blase sex la dar in blase tot 69 mult si o vad ce ferisita mult tote femeile sunt ferisite cind un barbat face tot

  • sufletel, luni, 05.03.2012 20:47
    bnunaa

    bunaaa..am si eu omica problema daca o putem numi asa ..imi vine destul destul de greu sa ma concentrez in timpul acutulu sexual.sunt putin inhibata cred ca asta e cauza dar nu stiu cum sa scap de inhibtii

  • danilla, luni, 06.02.2012 17:21
    buna

    si eu ma confrunt cu aceasta problema...nu pot ajunge de fiecare data la orgasm..iar de cele mai multe ori ..nici nu sunt sigura ca am avut orgasm....sunt o fire foarte sensibila...i-mi schimb imediat starea de spirit...si sunt mereu plina de ganduri..iar o mare problema e ca nu ma pot concentra la ceea ce fac..mereu imi fuge mintea la alte lucruri...ex...servici casa copii...Cum as putea sa las gandurile de-oparte? o zi buna la toti

  • Cristina, duminică, 29.01.2012 17:10
    Un singur lucru va poate ajuta!!!!

    pentru toate femeile care nu au avut niciodata orgasm, sau prea rar, un singur lucru trebuie sa faceti. Acordati-va timp sa va masturbati doar asa va puteti descoperi propriul corp. Nu in prima zi, dar destul de repede o sa descoperiti modul in care va excitati cel mai tare. Voi trebuie sa-i ajutati pe barbati sa va duca pe culmile placerii, ei chiar nu au cum sa stie mai ales ca nu toate femeile sunt la fel. ce functioneaza la o femeie poate sa nu fie bun pentru alta. Asa ca nu va fie jena, bagati mana la chilotei si descoperiti-va singure sexualitatea si modul de excitare si ajutati-i mai apoi si pe partenerii vostrii. Am avut si eu aceeasi problema, nu ma termianm niciodata dar am fost destul de indrazneata sa ma descopar singura ce si cum imi place, si acum doar imi ghidez partenerul. Si cel mai important, stimulati-va clitorisul dar niciodata pe uscat, folositi lubrifiant sau saliva pentru ca trebuie stimulat delicat. Pentru obtinerea unui orgasm trebuie sa fiti total relaxate si dezinhibate, daca aveti ideea ca masturbarea e un lucru rau, prababil si in viata sexuala aveti alte ganduri, care va opresc din drumul vostru spre al 9-lea cer. Spor la treaba fetelor, si daca vreuna a reusit va rog sa-mi spuneti, la mine garantat a functionat si functioneaza sper sa va ajute.

  • claudia, sâmbătă, 17.09.2011 01:07
    orgasmul

    ok nici eu nu am orgasm la fiecare act sexual,nu stiu trebe sa fi pregatita si psihic si sa te daruiesti in intregime fara inhibiti adica sa te gandesti daca nu fac bine,sau mi rusine ca se uita la mine.la multe femei apare problema asta nu pot sa se concentreze asupra actului sexual.fetelor nu mai ganditi pur si simplu faceti ce simtiti.

  • Oprea Nicusor, joi, 16.06.2011 17:41
    iubire

    vreau sami gasesc o prietena cu care sa colrborez

  • olga, joi, 04.03.2010 15:59
    Pentru Roxana24

    Pai eu sunt in Franta hai sa vb vrei?? uite id-ul meu ankay.ankaparis04 te astept sa vb .Daca eram in Nice eram aproape de Italia dar pacat sunt un pic cu mult mai departe.Succes la toate fetele ce le cunosc de pe acest site

  • Roxana24, joi, 03.12.2009 15:56
    Ptr.olga

    mi-ar place sa fiu eu aia aleasa de tine,ptr ca si eu am fantezii de genul..dar din pacate ne desparte departarea ptr ca eu sunt in Italia......ciao

  • Andrei, marţi, 10.11.2009 01:59
    pt Laura

    Laura prietena mea are orgasm de cel putzin 2 ori de fiecare data cand o facem dupa care imi spunea ca nu mai poate si ma lasa cu ochii in soare.Nu-mi spune ca barbatzii sunt egoisti ca si femeile pot fi la fel de egoiste.

  • olga1987, vineri, 06.11.2009 15:09
    CRS MAI INTRA SI TU PE NET

    VAD CA AI PLACERI SI PT FEMEI , as vrea sa te cunosc pe bune .Ami doresc sa fac dragoste cu o fata ,am si eu fantezi.Nu sunt bisexuala dar ma tot bate gandul.Nu mai e nici o fata care mi-ar accepta oferta????? M-am saturat de barbatii astia pretentiosi, vreau sa ofer placeri care sa va faca sa uitati de tot.CRS daca mai esti disponibila ,anuntama.Hai nu ma faceti sa mor de curiozitate,ami doresc din suflet sa vb cu o fata.Pa v-am pupat

  • olga1987, marţi, 03.11.2009 18:28
    orgasmul ,o problema majora pt femei

    Ca femeie e normal sa ati doresti un orgasm ,dar eu cred ca si totul depinde de persoana cu care faci sex.Eu zic asa : Daca acea pers nu te ajuta deloc an timpul actului sexual ar fi bine ca tu sa-ti atingi clitorisul pt a avea o excitare perfecta,va functiona. La barbati e mai usor dar la noi femeile e mai complicat.Multi dintre barbati nici nu stiu cum sa procedeze ,ca acea pers sa aiba un orgasm.Cred ca va trebui sa lucram singure ampotriva orgasmului.

  • tiberiu_nestorescu, miercuri, 14.10.2009 21:32
    mada daca ar sti prietenul tau sate excita si tu tiai da drumu mai repede

    eu cred ca trebuie sa pui mai multa pasiune si el la fel incepeti cu maingaieri tandre saruturi pe corp ureche si asa mai departe

  • tiberiu_nestorescu, miercuri, 14.10.2009 21:28
    buna sunt rafael in legatura cu ejacularea la fete

    eu cred ca ejacularea rapida la fete depinde de parteneru de viata depinde cat de mult o excita parteneru daca o excita forte mult si fata va ejacula mai repede

  • Jeny, miercuri, 02.09.2009 11:01
    ASTEPT EASPUNS DE LA PAULINA

    Paula, sunt Jeny, ce s-a mai intamplat cu tine intre timp? Astept un raspuns de la tine

  • ioana, miercuri, 26.08.2009 22:18
    pt andrutza si Crs;))

    vreau sa stiu si eu cum a fost intalnirea voastra:d.....daca v-a placut;))

  • andrutzica88, vineri, 21.08.2009 20:18
    PT CRS

    si eu am 21 ani de mult ma urmareste aceeasi fantezie ca a ta...daca vrei sa vb... id....lungu_andruta...

  • boldizsar anamaria, sâmbătă, 08.08.2009 21:13
    ana

    nu stiu ce sa mai spun dar e bine sa stiu eu despre orgasm in rest .daca eu spun intr-un fel altcineva ,astfel dar cand e momentul atunci fiecare face cum ii place .,,,,,,parerea mea.ana !

  • crs, joi, 30.07.2009 18:21
    vreau o fata in pat

    salutare, am 21 d ani, sunt fata.....si sincer imi doresc enorm d mult sa am o experienta sexuala q o fata, ma excita gandul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro