Horoscop: Cum îţi dai seama că se joacă cu inima ta, în funcţie de zodia lui

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Bărbaţii din balanţă se pricep de minune la declaraţii romantice, care păcălesc uşor majoritatea femeilor. Îţi dai seama că se joacă cu inima ta când vorbele lui sunt exagerate pentru stadiul relaţiei voastre. De exemplu, dacă îţi spune că te iubeşte încă de la primele întâlniri, e cazul să fii uşor sceptică.
  • corina, miercuri, 05.09.2012 02:37
    gemeni

    adevar graieste art. asta!

  • cleopatra, sâmbătă, 01.09.2012 14:39
    Taur (21 aprilie - 21 mai)

    Taur (21 aprilie - 21 mai) Foarte grijuliu şi protector atunci când este îndrăgostit, taurul este complet invers când vrea numai să se joace de-a dragostea. Îţi vei da seama uşor că se joacă cu inima ta dacă nu ia decizii în ceea ce vă priveşte şi evită să facă unii paşi importanţi care sunt necesari într-o relaţie stabilă. Pe de altă parte, va încerca să profite financiar de pe urma ta, mai ales dacă tu eşti cea care iubeşte mai mult.

  • t.e.o., joi, 30.08.2012 21:40
    ms

    Multumim Daniela pentru urari! Sper sincer sa iti gasesti pe cineva care sa te merite si sa te iubeasca mult de tot.

  • Ely, duminică, 26.08.2012 14:37
    Eu-S,l,C plz datimi un raspuns

    E adevarat articolul,eu am avut de a aface cu trei baieti scorpion,leu si capricorn.Cu scorpionul ma intelegeam bn , era posesiv cateodata si tot asa pana mam despartit apoi a urmat leul dupa cateva zile miam dat seama ca era un nesimtit plz de orgoliu si daca te certai cu el te calca in picioare apoi capricornulcare inainte sa avem o relatie miam dat seama ca se joaca cu mine deoarece ma lua in brate si imi spunea sul pup sau sal sarut dar mama indragostit de el dar nush daca si el ma place plz ce tre sa fac?

  • Daniela, duminică, 26.08.2012 10:05
    Cum iti dai seama ca se joaca cu inima ta,in funcie de zodia lui?

    Adevarat se spune,la barbatii din zodia Balanta,Leu si Rac?Eu i-am intalnit si m-au dezamagit foarte tare,desi aveau si partea lor buna,dar n-au vrut s-o arate.Barbatul din zodia Balanta,pe care l-am intalnit,era foarte insistent sa vina la mine acasa ca sa-mi cunoasca parintii si mi-a spus ca ma iubeste dupa 2 intalniri si am devenit sceptica si l-am lasat.Cel din Leu,intr-adevar este zgarcit si egoist si s-a cam jucat cu inima mea,pentru ca credeam ca ma iubeste si vroia o relatia serioasa,dar n-a fost asa si nu am mai continuat si am ramas amici,pentru ca i-am fost draga si a vrut sa tinem legatura.Cel din Rac,nu ma asteptam,sa fie rece si indiferent,pentru ca stiam ca ei sunt familisti si sensibili,dar din pacate s-a jucat cu inima mea,desi am pus suflet mult pe aceasta relatie si l-am iubit cum n-am iubit,insa el nu m-a crezut,mi-a zis ca nu stiu ce inseamna iubirea si m-a jignit pentru ca vroia altceva de la mine si l-am lasat,nu se merita sa sufar pentru el,desi ma cautase pentru ca si-a dat seama ca a gresit.Asta e,am dat peste niste persoane care n-au stiut sa aprecieze ce au langa el.Aceasta este parerea mea,pentru ca am trecut prin multe,poate sunt baieti din aceleasi zodii diferiti si n-am nimic impotriva cu nimeni.Fetelor,aveti grija peste cine dati si nu lasati sa va jigneasca?Sa fiti iubite,de cine va merita cu adevarat si fericite de altfel?O zi frumoasa,va doresc.

  • t.e.o, vineri, 24.08.2012 20:07
    pt. roxanel

    am inteles cu totii ca nu iti place zodia leu eu una iti respect parerea pentru ca e decizia ta ce iti place si ce nu dar de gemeni de ce te iei?noi ce ti-am facut?

  • vivi, vineri, 24.08.2012 17:29
    roxanel la datorie

    Ai devenit vedete cu leul tau :)) Tu ce zodie esti? De nu ai reusit sa treci, inca, peste? :D Lasa omul ala in pace...nu-s cei mai cei leii, clar, dar nici cei mai rai nu-s. Asteptam detalii despre zodia ta, roxanel :D

  • RetroGirl, vineri, 24.08.2012 14:04
    leu

    leutii sunt cei mai cei!

  • eu, vineri, 24.08.2012 09:43
    leu

    Si din nou comentarii in legatura cu MAREA OAIE NEAGRA a zodiacului, OMFG, OMFG, ... ma simt flatat :-))

  • roxanel, joi, 23.08.2012 23:04
    leul-erata

    si f vulgar...ca leul....

  • roxanel, joi, 23.08.2012 22:30
    leul

    in plus...devine brusc zgarcit, el-un mare cheltuitor, mai apoi cinic si chiar vulgar i foarte vulgar... in general e mai bine la leul sa se combine cu reprezentante din zodia gemeni, ele stiu cum sa il puna cu botul pe labe...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro