7 probleme care îți pot distruge căsnicia

Diferențe cu privire la creșterea copiilor
Atunci când cuplurile au sisteme de valori similare decid să aibă copii, adesea pot renunța la conversațiile reale și serioase despre stiluri parentale, abordări ale disciplinei și reguli generale despre modul în care doresc să-și crească copiii. În schimb, ele tind să se concentreze pe creță și pe alegerea numelor bebelușilor. Acest lucru poate duce la mari probleme.

Părinții trebuie să poarte discuții asumate despre disciplină și valorile lor.

Părinții trebuie să se afle cel puțin pe pagini similare, este greu să fii exact pe aceeași pagină. Dar, dacă sunt pe pagini total diferite, mesajele pe care le privesc copiii sunt într-adevăr confuze și inconsistente, așa că cei mici nu știu ce se întâmplă.

Celălalt risc major este că un copil poate fi tras de partea unuia dintre părinți. Asta se întâmplă cel mai adesea. Spre exemplu, copilul preferat al tatălui primește un răspuns diferit de cel al altui copil, iar apoi mama și tata se supără unul pe celălalt și copilul se simte responsabil pentru asta. Genul acesta de abordare pună multă putere și presiuni asupra copiilor.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro