24
Visul unor nopţi de iarnă: Islanda, tărâmul fermecat
Divertisment / 05.02.2017

Adam şi Marta au pornit spre insulă cu gândul să stea o săptămână şi să facă nişte poze drăguţe. Dar au rămas 18 luni şi au făcut o sumedenie de fotografii uimitoare.

Într-o dimineaţă, Adam Biernat, un tânăr polonez, s-a trezit cu gândul că trebuie să strângă tot şi să pornească spre necunoscut. Aşa a început aventura sa în Islanda, cu o idee care nu-i mai dădea pace şi care l-a făcut să lase tot în urmă. Soţia lui, Marta, a fost de acord şi au început să se pregătească de drum.

Aveau de gând să stea o săptămână, dar au ajuns să stea mai mult - nu doar două săptămâni sau o lună, ci chiar... 18 luni. Islanda li s-a dezvăluit cu mult mai multe surprize şi minunăţii decât se aşteptau. Au călătorit de-a lungul şi de-a latul acestei insule unice, au traversat râuri de lavă, au mâncat carne de rechin, s-au luptat cu vântul turbat, au scăpat de o erupţie vulcanică şi au făcut fotografii grozave cu peisajele fabuloase ale acestei ţări.


Cei doi au postat o sumedenie de imagini superbe pe blog, biteoficeland.com, şi pe Instagram, unde aventura lor este urmărită de peste 10.000 de admiratori. Fotografiile lor sunt deopotrivă o desfătare pentru toţi cei care iubesc călătoriile şi pentru cei care nu au descoperit Islanda până acum biteoficeland.com.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro