Victoria Beckham, aşa cum doar familia şi prietenii apropiaţi o văd: râzând cu toată gura
După ce a râs mai mult decât în câţiva ani, Victoria Beckham a trecut la lucruri mai serioase. Corden a întrebat-o ce e cu tricoul pe care ea l-a purtat recent şi care avea inscripţionat mesajul: "Fashion Stole My Smile/Moda mi-a furat zâmbetul."

"Eu am făcut tricoul. Făceam mişto de mine", a răspuns designerul în vârstă de 42 de ani. Victoria şi-a promovat în show-ul găzduit de CBS noua sa colecţie vestimentară, intitulată "Target", disponibilă în magazine şi online din 9 aprilie. "Am vrut să ofer o colecţie şi femeilor care nu vor sau nu-şi permit haine la preţuri de designer", a spus ea.


Vedeta a mai spus că este mândră de fiul ei cel mare, Brooklyn (18 ani), care din toamnă va studia fotografia la Parsons School of Design din New York: "Eu şi Brooklyn suntem foarte-foarte apropiaţi. Sunt atât de mândră de el şi de tot ceea ce face. Vrea să fie fotograf."

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă, notează Mediafax.


Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro