Vedete România: 8 bărbaţi "urâţi" cu succes la femei
Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 01.09.2011
În general, toţi ne dorim să atingem perfecţiunea, însă se vede treaba că perfecţiunea este subiectivă. După ce vom discuta astăzi despre bărbaţii urâţi care au avut mare succes la femei, o să înţelegem că fiecare are scara lui de valori. Domni ca Irinel Columbeanu, Claudiu Bleonţ, Ion Ţiriac sau Viorel Lis sunt exemple clare de personaje care nu sunt tocmai frumoase, dar care au frânt multe inimi. De ce? O să încercâm să aflăm astăzi.
  • Catalin, joi, 21.02.2013 13:47
    ce naste din capcaun hule si dispret mananca!

    Din pacate pentru femei totul se rezuma la bani si faima ...si nimic altceva. Daca si Irinel sau Liz au ajuns sa fie catalogati ca barbati fatali cu atractie pentru femei atunci e grav. Va mai intebati apoi doamnelor si don'soarelor de ce se nasc de la un timp tot mai multe generatii de femei urate cu fel si fel de defecte...oare pe cine mostenesc toate acestea???..

  • cata, luni, 05.09.2011 19:21
    uratenia=defecte

    De fapt barbatii urati au avut intodeauna succes la femei ...nuse stie de ce..desi uratenia in termeni stiintifici reprezinta defectele ascunse ascunse ale idividului,dar se stie cum este... femeia este mai inclinata spre pacat decat barbatul si de ce n-ar trage spre ceea ce este mai hidos si inspaimantator.. Din pacate tendintele femeilor in materie de barbati,se vor reflecta mai tarziu in aspectul urmaselor acestora...care in mod sigur nu vor arata bine deloc.

  • criss, duminică, 04.09.2011 11:23
    bleont?

    nush ce cauta in clasament, ca urat nu e deloc, mi se pare chiar interesant. iar comparatia lui kamara cu obama ma face sa rad - obama e un tip frumos, rafinat, cu trasaturi deosebite ale chipului, in timp ce la kamara e vorba despre un anumit farmec si atat. @aIDA: in ce limba scrii, draga? poate esti buna sa ne traduci si noua acel "comentariu"...

  • Stefan, sâmbătă, 03.09.2011 14:27
    Claudiu Bleonttalentat?

    Este o idee preconceputa ca Bleont este talentat. Singurul lui merit in teatru a fost ca a fost casatorit cu cineva care l-a bagat in fata. Si atit. Iar eu l-am vazut huiduit la o premiera unde a fost chiar penibil.

  • aIDA, vineri, 02.09.2011 10:01
    buna Olivia ilv

    olivia sa sti ca ai ff mara dreptate, si chiar te apreciez ''pt ca din moment cand dumnezeu a lasa oameni albi, negri, marowni, si deferite culori nu e bine sa judecam oamenii dupa culoare lor a pierli'' oamenii albi cei care se rad de alte culorii a oamenilor a pieli lor sunt niste lasii pt ca dumnezeu nea lasat de diferite culorii a oamenilor sa ne iubim antre noi si sa ne respectam unu pe celalant(ma refar la baiet, fete, barbatii si femeile)

  • lola11, joi, 01.09.2011 20:38
    au bani

    :)) au succes la femei pt ca au bani! atat.

  • damn, joi, 01.09.2011 18:35
    totusi

    pana la urma vad ca nu va convine absolut nimic. ce fel de articole ati vrea sa scrie?

  • lilo, joi, 01.09.2011 17:24
    p-e-n-i-b-i-l

    astfel de clasamente si articole as putea face si eu, face oricine, mai departe ce am de facut? ei ei ce tara cu oameni anti-talent! astept "nerabdatoare" urmatoarele articole si clasamente ;))

  • claudiapetrea, joi, 01.09.2011 14:14
    chiar ca!!

    Urati !! hihihih

  • elenush05, joi, 01.09.2011 08:48
    nota 4!

    propun sa dam note articolelor de pe acest site.pentru cele de calitate,cu bun simt,chiar utile sau interesante,jos palaria: 10! nota 4 pentru acest circ care il vedem de cateva zile pe acest site,poate chiar luni.pentru ca daca imi aduc eu bine aminte,asta nu e prima abatere cu uratenia,care acum ati pus-o intre ghilimele.

  • Olivia.liv, joi, 01.09.2011 01:01
    penibil

    Cum puteti sa scrieti asemenea articole ? Sa clasati niste barbati dupa "uratenie". Chiar ramaneti in pana de subiecte sau nu va duce mintea la mai mult ? Si mai exact, cine sunteti voi sa faceti asemea clasamente ? Nu iesiti in evidenta doar cadeti in penibil.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro