Vedete România: 5 bărbaţi de multe ori însuraţi

Florin Piersic
Florin Piersic este cunoscut drept unul dintre cei mai mai mari crai de România. Deşi aventurile lui amoroase au fost lung discutate şi întoarse pe toate feţele, numai trei dintre relaţiile lui au fost oficiale.

Prima căsnicie a fost cea cu actriţa Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Junior. Cea de-a doua soţie a fost tot o actriţă, Ana Szeles, care nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa actorului, vorbind în timpul unui interviu despre numeroasele aventuri şi relaţii extraconjugale pe care Piersic le-ar fi avut în timpul căsniciei lor. Ce de-a treia soţie a actorului se numeşte Ana Torok.
  • Ligia, miercuri, 24.08.2011 08:44
    Niste frustati

    Tariceanu mi se pare f greoi si probabil de lucrul asta si-au dat seama si nevestele lui usor usor. Moculescu este un gretzos, un mos scarbos de care nici nu vreu sa vb ca mi se intoarce stomacul pe dos. Nastase este din pacate imatur si a ajuns la varsta la care ii trebe tinerele pentru ca s-a cam...sa zicem ca poate e prea mult dar sclerozat nitel. Bodo e si el un greoi si un libidinos, Piersic este un fustangiu, ma mir ca n-a detinut recordul la neveste dar probabil a detinut la capitolul amante.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro