Cântăreţul şi-a recunoscut vinovăţia, însă acuzaţiile formulate pe numele său au fost retrase, iar infracţiunea va fi ştearsă din cazierul său, după ce s-a obligat să achite toate obligaţiile care îi revin în urma acordului.În dreptul american, furtul calificat reprezintă o infracţiune care se pedepseşte cu cinci ani de închisoare şi o amendă de 5.000 de dolari, relatează Mediafax.

Vanilla Ice a declarat în momentul arestării sale că incidentul a fost "exagerat". El a fost acuzat de vecinul său şi de spargere de locuinţă, însă acuzaţia nu a fost niciodată formulată în mod oficial.


Vanilla Ice, în vârstă de 47 de ani, este celebru mai ales pentru piesa "Ice, Ice, Baby", care a fost unul dintre hiturile anului 1991. Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011). A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby", notează Medifax.


Vanilla Ice a concertat şi în România, în 2007, la festivalul de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro