13
Un hoț a intrat în locuința familiei Beckham, în timp ce David, Victoria și fiica lor de 10 ani erau în casă
Divertisment · Vedete / 31.03.2022

Un hoț mascat a intrat în locuința din Londra a lui David și a Victoriei Beckham, reușind să fure bunuri de mii de lire.

Infractorul a pătruns în vila de 40 de milioane de lire a cuplului forțând o fereastră de la etaj, în timp ce David, Victoria și fiica lor Harper, de zece ani, se aflau la parter.

Spargerea nu a fost depistată până când Cruz, fiul în vârstă de 17 ani al starurilor, a venit acasă, după o noapte petrecută în oraș. Adolescentul a descoperit dormitorul devastat și a observat bucăți de sticlă de la o fereastră spartă.

David, în vârstă de 46 de ani, a sunat la poliție și a început să caute hoțul prin casă împreună cu Cruz, în timp ce Victoria și Harper au așteptat poliția.

Potrivit Daily Mail, hoțul face parte dintr-o bandă de spărgători de locuințe care au mai pătruns, în aceeași noapte, în alte două case din zona de lux a Londrei în care locuiește familia Beckham.

Poliția londoneză a confirmat spargerea și a declarat pentru publicația citată că până în prezent nu a fost arestată nicio persoană în acest caz.

„Din păcate, soții Beckham au fost victimele unor hoți profesioniști care au operat în zonă. Din fericire, infractorii au pătruns într-un singur dormitor, apoi au plecat”, a declarat un apropiat al cuplului pentru The Sun.

„Securitatea locuinței este foarte bună, atât fizic, cât și tehnic. Hoții au spart o fereastră și au ieșit rapid înapoi prin același loc, cu câteva lucruri. Niciun obiect nu avea valoare sentimentală majoră pentru familie”, a mai spus sursa.


Familia a fost afectată de incident, însă nimeni nu a fost rănit.

Intrusul ar fi sărit poarta din fața casei, apoi a intrat în casă după ce a spart geamul de la un dormitor. Poliția analizează înregistrările camerelor de supraveghere.

Hoțul a furat din camera în care a pătruns haine de designer, accesorii și aparate electronice în valoare de câteva mii de lire.

Alte două proprietăți au fost ținta infractorilor, inclusiv o casă învecinată care era goală, precum și o locuință de pe aceeași stradă, dar în care nu au reușit să pătrundă.



„Poliția a fost sunată marți, 1 martie, la ora 00:37 pentru a raporta o spargere la o adresă rezidențială din zona W11 din Kensington. Spargerea se crede că a avut loc luni, 28 februarie, între orele 20:30 și 23:30. Au fost furate unele obiecte. Nu au fost făcute arestări. Ancheta este în curs de desfășurare”, au transmis reprezentanții Poliției Metropolitane din Londra, potrivit Daily Mail.

Deși incidentul s-a petrecut în urma cu o lună, niciunul dintre cei doi soți nu a dezvăluit faptul că familia lor a trecut printr-un moment șocant. 

Spargerea locuinței nu este singurul incident care a afectat securitatea familiei Beckham în ultima perioadă. O femeie a fost acuzată că îl urmărește pe David Beckham și că a încercat de câteva ori să pătrundă în locuința starului. Sharon Bell, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzată de hărțuire și de faptul că a încercat să intre în contact cu fiica fostul sportiv în luna noiembrie a anului trecut.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro