Însărcinată cu al treilea copil, Chrissy Teigen a anunțat că a făcut duminica trecută cel mai bun tort de morcovi din lume. Și le-a împărtășit fanilor trucul cu care se asigură că acesta nu se usucă.
„Aceasta culoare e incredibila”, a spus vedeta in varsta de 34 de ani in inregistrarea video pe care a postat-o pe Instagram Stories, in timp ce urmarea tortul cu trei straturi din cuptor. „Inca e fierbinte, o sa-i pun glazura deasupra, o s-o absoarba pe toata si va fi foarte lipicios”, a explicat ea.
Chrissy a scris pe Twitter ca a facut „cel mai bun tort de morcovi din lume.”
„Fulgii de cocos, ananasul din conserva tocat si glazura cremoasa turnata peste straturile fierbinti il fac extrem, extrem de special”
Trucul cu glazura
Modelul a uns fiecare strat cu glazura facuta de ea, un sos dulce pe care l-a numit „caramel untos” si a avut grija ca acesta sa patrunda bine in toate straturile prajiturii, ca sa nu se usuce. „Grozav”, a spus ea.
Cand a trecut la ornare, Chrissy a recunoscut ca nu este foarte incantata de aceasta parte. „Nu e asa important ornatul, sincer, ce e mai bun e inauntru”, a vedeta. „Fulgii de cocos sunt minunati, iar bucatile de ananas sunt uimitoare. As vrea sa vedeti toata bunatatea asta”