Transformare șocantă. Linda Evangelista, de nerecunoscut la 50 de ani

Vedete / 08.04.2016

Fostul supermodel, care în anii '90 declara că nu se dă jos din pat pentru mai puțin 10.000 de dolari pe zi, s-a îngrășat enorm.

Anul trecut, când a împlinit 50 de ani, Linda Evangelista arăta excelent. Miercuri, însă, când și-a făcut apariția la Tokio, ea era de nerecunoscut. Ceva s-a întâmplat între timp și nu-i greu de observat: s-a îngrășat.

Îmbrăcată casual, fără stil, în încercarea nereușită de a trece neobservată, ea părea să nu mai aibă vreo legătură cu topmodelul care domina podiumul în anii '90.

Transformarea ei fizică este izbitoare, ținând cont că în 2013 ea încă a activa cu succes în lumea modei. În 2013, la 48 de ani, fostul supermodel era protagonista campaniei pentru primăvara 2014 a casei de modă Patric Love, iar în fotografiile realizate arăta senzațional, părând cu cel puțin zece ani mai tânără.


Linda Evangelista şi-a câştigat faima după ce a declarat că nu se ridică din pat pentru o prezentare de modă pentru o sumă mai mică de 100.000 de dolari. Spre deosebire de alte colege din generaţia sa, precum Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford şi Elle MacPherson, care s-au îndreptat şi spre alte domenii, precum fotografie, actorie, design vestimentar şi televiziune, ea a rămas fidelă modelling-ului, notează Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro