Ozzy și Sharon Osbourne au rămas împreună, deși rockerul a înșelat-o de mai multe ori
În ciuda unei despărţiri de scurtă durată, cuplul s-a împăcat câteva luni mai târziu. În iulie 2017, rockerul britanic Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Wynn Hotel din Las Vegas.

La începutul lunii aprilie, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne, aflat în convalescenţă după o pneumonie, şi-a anulat toate concertele programate anul acesta, după ce a căzut în locuinţa sa din Los Angeles şi şi-a agravat astfel nişte răni mai vechi, provocate de un accident de maşină în 2003.


În februarie, Ozzy Osbourne şi-a anulat concertele din trei ţări, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia, după ce medicii i-au recomandat o perioadă mai lungă de recuperare după o pneumonie. Vestea a venit după ce în ianuarie fostul membru al trupei Black Sabbath şi-a anulat show-urile programate în Europa în cadrul turneului No More Tours, după ce a fost diagnosticat cu gripă şi bronşită.

În octombrie anul trecut, starul şi-a anulat alte concerte după ce a fost diagnosticat cu o infecţie la o mână, pentru care a avut nevoie ulterior de intervenţie chirurgicală.


Se pare că show-urile vor fi reprogramate începând din februarie 2020.

În februarie anul trecut, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne şi-a anunţat turneul de adio, care urma să dureze doi ani, explicând că acest lucru nu înseamnă că renunţă total la cariera de muzician.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.



Foto: Hepta, Instagram
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro