Nici nu zici că are 52 de ani! Vedeta a impresionat din nou cu aspectul ei fizic


Robin Wright a revenit în actualitate în ultimii ani graţie rolului principal feminin din serialul "House of Cards", pentru care a primit un premiu Globul de Aur şi cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards.

Actriţa a mărturisit în trecut că s-a luptat pentru a primi acelaşi salariu ca şi fostul ei partener din "House of Cards", Kevin Spacey. "Există puţine filme sau seriale în care bărbatul, figura patriarhală, şi femeia sunt egali. În <<House of Cards>> sunt", a declarat ea pentru Huffington Post.


În al doilea sezon al serialului, Kevin Spacey câştiga 500.000 de dolari pe episod, iar Wright a cerut aceeaşi sumă. "La un moment dat, am văzut statistici care arătau că personajul Claire era mai popular decât personajul Frank. Prin urmare am profitat de ocazie şi le-am spus: <<Vreau să fiu plătită ca şi Kevin, aţi face bine să-mi măriţi salariul, altfel fac totul public>>. Şi a mers", a spus Robin Wright.

"În cazul serialului +House of Cards+, fiindcă lucram în permanenţă, mi-am putut impune propriul salariu. Dacă nu te impui prin notorietate şi prezenţă, ieşi din joc şi ajungi actriţă de categoria B. Nu mai sprijini box office-ul", a adăugat ea. "La un moment dat, am făcut o pauză în carieră. Nicole Kidman şi Cate Blanchett au făcut câte patru filme în anul în care mi-am crescut copiii. Acum, la 50 de ani, simt oarecum că m-am întors", a încheiat Robin Wright


Actriţa americană s-a născut în 1966 şi şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996).
Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro