Dovada că Nicole și Kylie n-au nimic de împărțit. Cele două au pozat împreună la Londra
Orice o fi crezând acest om, Nicole (52 de ani) și Kylie (51 de ani) s-au văzut la Londra. Amândouă sunt de 30 de ani în vârful industriei de divertisment, dar în ciuda faptului că au cariere atât de îndelungate și frecventează aceleași medii, nu s-au întâlnit niciodată în public până săptămâna trecută, remarcă ziarul britanic.

Primele speculații pe această temă au apărut în 2008, când o persoană a scris: "Nicole Kidman și Kylie Minogue, cele două grații nu s-au întâlnit niciodată."


Mesajul de pe Twitter a apărut după ce vedetele au fost prezente la aceeași gală, dar nu au apărut împreună în vreo imagine. După 11 ani, cele două staruri tot nu apăruseră într-o fotografie, deși au fost la mai multe evenimente comune. Altcineva a remarcat această situație și a pus întrebarea: "De ce nu există poze cu Kylie Minogue și Nicole Kidman împreună?".

Între timp, alt fan, convins că vedetele sunt certate, a constatat, scriind cu majuscule: "NU.EXISTĂ.NICIO.POZĂ.CU.NICOLE.KIDMAN.ȘI.KYLIE.MINOGUE.ÎMPREUNĂ."


Altcineva a observat: "Kylie Minogue și Nicole Kidman au fost împreună în business în ultimele trei decenii (au jucat și într-un film), dar tot nu există o dovadă a interacțiunii între cele două..."

Cineva a remarcat că starurile au fost la aceleași evenimente, dar n-au stat una lângă cealaltă: "Au fost împreună la multe premiere, strâmgeri de fonduri, premii și petreceri. Amândouă nume apar în multe articole despre același eveniment."

Speculațiile online au declanșat o mișcare online, fanii cerând răspunsuri. Se pare că, în sfârșit, l-au primit. Dar pentru unii niciodată nu există o dovadă când vor să creadă orbește ceva.




Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro