Tom Cruise și David Miscavige, fotografiați la deschiderea unei biserici scientologice la Madrid, în 2004
Dat fiind subiectul foarte controversat al filmului şi forţa personajelor implicate, conducerea HBO a decis să consulte 160 de avocaţi înainte de difuza această producţie pe 16 martie.

La rândul ei, Biserica Scientologică a plătit o reclamă în cotidianul New York Times, în care susţine că este un fals, deşi nu l-a vizionat.

Gibney speră că toată controversa stârnită îl va conduce spre alte investigaţii în misterele scientologiei. "Sperăm că filmul şi cartea lui Larry vor declanşa procesul prin care presa va spune <<Ei bine, nu ne mai pasă. Ne vom ocupa de asta, orice ar fi>>."


Potrivit unei menţiuni din finalul peliculei, Tom Cruise şi Nicole Kidman au refuzat să fie intervievaţi.

Cei doi s-au despărţit în 2001, iar după divorţ Cruise a devenit mai activ în Biserica Scientologică, primind Medalia Libertăţii în 2004. După căsnicia cu Nicole Kidman, actorul Tom Cruise a avut o relaţie şi cu Penelope Cruz, de care s-a despărţit în 2004, se pare din cauza faptului că actriţa nu a dorit să se alăture bisericii scientologice. În 2006, Cruise s-a căsătorit cu Katie Holmes, de care a divorţat în 2012.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro