Teo, alături de Cristian Tabără, două vedete supraponderaleÎn urmă cu patru ani, vedeta a trecut printr-o mare încercare. A fost diagnosticată cu pancreatită şi după o scurtă perioadă de spitalizare în România, a fost transportată de urgenţă la Viena, unde a fost operată. Adrain Sârbu, managerul grupului în care se afla şi postul Pro TV, a intervenit pentru a-i salva viaţa, deşi Teo nu mai lucra pentru el.
Întreaga opinie publică a urmărit pas cu pas drumul vedetei spre însănătoşire. Şi ea a reuşit.

Teo Trandafir a avut ani de zile probleme cu greutatea. Un program de muncă solicitant, lipsa unui mod de viaţă raţional, un apetit ridicat i-au creat o serie de probleme de sănătate. A ţinut zeci de cure de slăbire şi au existat zvonuri că a luat medicamente de slăbit. Toate acestea i-au distrus pancreasul şi au provocat o criză majoră în viaţa vedetei.
Teo are 48 de ani şi e o prezenţă activă în show-uri de radio şi televiziune încă de la jumătatea anilor '90. Primul succes la public îl are cu o emisiune TV realizată alături de Mircea Badea între anii 1994-1995 la postul Tele7 ABC. Lucrează şi pentru Antena 1, dar adevărata consacrare o va cunoaşte cu Teo Show la Pro TV, unde domină audienţa vreme de cinci ani, înre 2001 şi 2006.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro