Vedeta avea de făcut un drum foarte lung, așa că a optat pentru o ținută casual, dar șic În octombrie, Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie, informează Reuters.

Artista a mai câştigat acest premiu în 2011. Printre laureatele acestei distincţii se numără Beyonce, Katy Perry şi Pink, aleasă câştigătoare în 2013.

În septembrie, vedeta, câştigătoare a şapte premii Grammy, s-a situat pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100, cu piesa "Shake It Off". "Fiind unul dintre cei mai influenţi artişti ai generaţiei sale, Taylor Swift a înregistrat un succes incredibil în topurile Billboard", a spus Janice Min, copreşedinte al trustului care deţine revista, Guggenheim Media.


Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Artista, care a devenit cunoscută în 2006, a lansat cel de-al cincilea album, "1989", pe 27 octombrie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro