13
Sylvester Stallone a sărbătorit nunta de argint și e îndrăgostit ca în prima zi de soția lui, Jennifer: „Îmi doresc încă 25 de ani”
Divertisment · Vedete / 19.05.2022

Sylvester Stallone și soția sa, modelul Jennifer Flavin, au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Actorul în vârstă de 75 de ani a postat o serie de imagini pe Instagram pentru a celebra nunta de argint.

„Nu există cuvinte pentru a descrie ce înseamnă în viețile noastre această femeie incredibil de altruistă, dedicată și răbdătoare. Tot ce îmi doresc este să mai fie încă 25 de ani! Îți mulțumesc, iubito!”, a scris Stallone pe Instagram, unde este urmărit de 14,8 milioane de followeri.

Starul american a postat o serie de imagini în care apare alături de soția sa, dar și alături de cele trei fiice ale lor. Una dintre fotografii este de la nunta cuplului, care a avut loc pe 17 mai 1997 la hotelul de lux Dorchester din Londra.


Jennifer, în vârstă de 53 de ani, a postat la rândul său pe Instagram o serie de imagini cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsnicie.

„La mulți ani nouă! Îți mulțumesc că mă faci mereu să râd, că iubești și protejezi familia noastră frumoasă”, a scris fostul model pe Instagram, unde este urmărită de 380.000 de persoane.

Ea a publicat un comentariu emoționant la postarea lui Stallone.

„Mulțumesc, iubirea mea! Te iubesc atât de mult și ne vom petrece împreună următorii 25+ de ani! Fă-mă să râd în continuare și sunt a ta pentru tot restul vieții!”, a scris Jennifer Flavin.


Cei doi s-au căsătorit în mai 1997 și au împreună trei fiice - Sophia, de 25 de ani, Sistine, de 23 de ani, și Scarlet, de 19 ani.

Starul din filme de acțiune a fost căsătorit de trei ori. El a avut doi fii cu prima soție, Scha Czack. Fiul său cel mare, Sage, a încetat din viață la vârsta de numai 36 de ani în urma unei afecțiuni cardiace. Seargeoh, al doilea fiu al său și al actriței Sacha Czack, a fost diagnosticat cu autism în copilărie.



După divorțul de Sasha, Sylvester s-a căsătorit cu modelul Brigitte Nielsen, dar căsnicia lor a durat numai doi ani.

Stallone și Flavin s-au cunoscut în anul 1988, când el era pe culmile succesului și unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Relația lor a avut un început dificil, fiind marcată de numeroase despărțiri și împăcări în perioada 1988-1994. Au luat o pauză de un an în 1994, în 1995 au început să formeze din nou un cuplu, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.


Starul a fost puternic afectat de moartea fiului său, în anul 2012. "Sage a fost centrul universului nostru... Vom simți această pierdere uriașă pentru tot restul vieții", a scris Stallone la acea vreme, într-un comunicat. "Nu există durere mai mare decât cea a unui părinte care își pierde copilul. De aceea vă implor să respectați memoria talentatului meu fiu și să arătați compasiune pentru mama lui, Sasha", a adăugat el.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro