„Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Punctele slabe ale show-ului de la Pro TV!
Divertisment · Vedete / 23.02.2015

În această primăvară, la Pro TV a început emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, care era prezentată ca fiind cea mai îndrăzneaţă emisiune de divertisment din România.

12 vedete din ţara noastră au fost duse în jungla din Africa de Sud şi supuse la diferite probe ciudate, precum mâncatul viermilor vii, însă publicul şi posturile concurente Pro TV anunţă că toată emisiunea este doar o făcătură.

După primele două seri de „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, fanii au început să pună la zid emisiunea de la Pro TV. Criticile au început să apară pe reţelele sociale, existând voci care au afirmat că prezentatorii nu se ridică la nivelul show-ului. Apoi, cei luaţi la ţintă au fost concurenţii, multe persoane întrebându-se unde sunt adevăratele vedete, deoarece personajele participante la show nu sunt foarte celebre. Nu în ultimul rând, internauţii au comentat şi decorul emisiunii, afirmând că plantele sunt artificiale şi că este posibil ca show-ul să fie filmat la Buftea, nu în Africa.



„Nu scriu postul acesta ca să încerc să conving pe cineva. Cel care mă cunoaşte ştie că fac TV de 16 ani şi nu mi-aş permite să mă fac de tot rahatul susţinând o minciună ca asta, cum că o emisiune înregistrată ar fi live. N-am încercat niciodată să-mi mint publicul, oricare ar fi el. Şi, dacă tu spui că asta e minciună, îmi spui în faţă că-s un mincinos“, le-a răspuns Cabral, pe blogul personal, tuturor contestatarilor.

Faptul că publicul este de părere că emisiunea este o făcătură s-a văzut şi în audienţe. Dacă, la prima ediţie, show-ul de pe Pro TV a avut o audienţă medie de 2,5 milioane de persoane pe minut, la cea de-a treia ediţie, „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ pierduse nu mai puţin de 400.000 de telespectatori, ajungând la o audienţă medie de 2,1 milioane de persoane pe minut.



Fiind foarte receptivi la mesajele publicului, cei de la WOWbiz au încercat şi chiar reuşit, după cum spun ei, să demonstreze că emisiunea de la Pro TV nu este filmată în jungla din Africa de Sud. Potrivit sursei citate, show-ul se desfăşoară în zona oraşului Nelspruit, în apropiere de Parcul Naţional Kruger, situat în sud-estul Africii de Sud. Din câte se pare, în acea zonă nu este nicio junglă, jungla fiind la sute de kilometri depărtare, în zona tropicelor, pe unde se situează Republica Democrată Congo.



Cei de la WOWbiz mai notează că ediţia australiana a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, filmată înaintea celei românesti, a produs acelaşi tip de cotroversă, fiind filmată în aceeaşi zonă din Africa de Sud. Pentru a lămuri misterul, o publicaţie din Australia a trimis un reporter la faţa locului şi a constatat că în zonă nu e pic de junglă.

„Am fost acolo şi pot să vă asigur că nu există junglă. La sud de Kruger e o vegetaţie ceva mai bogată, dar, dacă vrei junglă, trebuie să mergi la tropice“
, a explicat jurnalistul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro