Bendeac nu este însă singurul care s-a luat de cei care îl vorbesc de rău pe Cotabiţă. Cântăreţul a fost apărat şi de Florin Chilian, care i-a atacat pe Enache şi Pocorschi. "Decât cu așa prieteni apropiați mai bine fără! Adrian Enache și Mihai Pocorschi... bieți nemernici care nu țin cont de drama sufletească a familiei. Poate le vin cântări acum în urma indiscreției jegos de grosolane pe care au făcut-o!", a comentat Chilian declaraţia iniţială a lui Enache, de la care s-a enervat şi Bendeac.


Adrian Enache i-a răspuns lui Chilian, afirmând că habar nu are cine este acest artist. "Nu știu cine e personajul. Dacă era vreun personaj important, îl întrebau și pe el despre Gabi, care chiar este cineva. Nu știu cine este acel personaj, dar Eminescu avea dreptate când a spus 'Muști de o zi'. Nu avea activitate și a vrut și el să apară la TV, dar să te legi de Mihai Pocorschi, care era prietenul lui de o viață, e deja strigător la cer. Îmi pare rău că astfel de indivizi se trezesc să vorbească așa. Nu mă interesează, nu știu cine e individul și nu mă cobor la nivelul lui", a replicat Enache la "Teo Show".
  • mihai, vineri, 15.05.2015 14:02
    ...

    ... imi amintesc o zi de vara din 1990 cand veneam bucuros cu sora mea din tabara si parintii ne-au asteptat la gara. pe vremea aceea pe calea victoriei nu era sens unic. in momentul in care am plecat de la semafor de pe occidentului, traversand calea victoriei spre lascar catargiu, din dreapta, din directia interzisa acum, un renault cu o viteza nebuna ne-a lovit in plin si aruncat intr-o alta dacie al carui ocupant a ajuns (ironia sortii?) in coma. noi am fost ceva mai norocosi, cu toate ca masina s-a facut praf, doar sora mea a avut o lovitura f puternica la cap. cu toate ca au existat cel putin 3 martori oculari care AU ATESTAT CLAR CA CEL CARE NE-A LOVIT A FOST GABRIEL COTABITA nimic nu s-a intamplat ... doar era imediat dupa revolutie cand nu mergeau can-canurile astea proaste asa bine. eu nu l-am iertat niciodata pentru trauma, dar sper sa se insanatoseasca si ca macar a invatat ceva din drama prin care ne-a trecut pe noi ... altfel tot ce canta el despre dragoste si alte sentimente sunt doar vorbe in vant.

  • maria, iasi, vineri, 15.05.2015 13:59
    gabriel cotabita

    cand cineva drag se afla in suferinta, sa ne unim in sufletele noastre, cu ganduri bune, credinta, ca Bunul Dumnezeu ne va auzi si se produce o minune. asadar sa lasam atacurile la persoana, va rog. si inca un aspect, toti ne sunteti dragi si va iubim, dar, nu incercati sa stricati aceasta dragoste pura a noastra. SA NE RUGAM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU GABRIEL ! multumesc.

  • maria, vineri, 15.05.2015 13:55
    persoana publica

    Fiind persoana publica trebuie sa-si asume anumite riscuri anumite responsabilirati fata de public, nu doar fata de familie ! Cum publicul il apreciaza pentru muzica sa si este interesat pentru orice album al sau , asa este interesat si de viata sa privata,ca si familia !Publicul este considerat apropiat lui ! De ce sa nu fie facuta public starea lui de sanatate? Acum Gabi Cotabita nu mai este persoana publica? Cei ce il iubesc oricum ii sunt alaturi ! Lasati publicul sa cunoasca despre starea cantaretului ! Altfel as considera ca sunteti persoane egoiste,va afisati doar cand va merge bine ! Ii doresc Lui Gabi Cotabita sa isi revina cat mai curand posibil sa il auzim cu urmatoarele melodii ! Multa sanatate si viata lunga ! Doamne ajura !

  • Dana, vineri, 15.05.2015 09:15
    Mihai Porcovschi?

    Mihai Porcovschi??? Ha ha ha! Ma, voi nici numele nu stiti sa-l scrieti corect? De pronuntat, stiti sa-l pronuntati?

  • Lulu, vineri, 15.05.2015 08:11
    Cotabita

    Nici o noutate, doar titluri "de senzatie" !!! Puneti o erata: Pocovschi e de fapt Pocorschi si cei 5 artisti sunt de fapt 4 ! Vai de voi !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro