Will şi Jada au petrecut clipe frumoase în vacanţa din Hawaii
Cum spuneam, vacanţa din Hawaii a fost o escapadă ideală după controversele prin care a trecut. În luna mai, presa americană a relatat că actorii au fost cercetaţi de Serviciile pentru Protecţia copilului din Statele Unite, după ce fiica lor minoră a apărut într-o fotografie care o arăta într-un pat alături de actorul Moises Arias, în vârstă de 20 de ani.
Reprezentanţii Los Angeles Department of Children & Family Services i-au contactat pe cei doi actori hollywoodieni, după ce fiica lor Willow a apărut în acea fotografie ce a fost publicată pe internet.


Într-o fotografie controversată, realizată în alb-negru, Willow Smith poartă jeanşi şi un tricou, Moises Arias apare cu bustul gol, iar cei doi tineri sunt foarte apropiaţi într-un pat. Potrivit Mediafax, se pare că fotografia a fost făcută în timpul unui weekend din timpul Festivalului Coachella din Indio, California, iar autorităţile americane i-au întrebat pe soţii Smith dacă fiica lor, care este minoră, a fost supravegheată de vreun adult în timpul acelui eveniment muzical.


Jada Smith s-a arătat extrem de iritată atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare pe această temă în urmă cu câteva zile. "Uite cum stă treaba. Nu există nimic sexual în acea fotografie şi nici în acea situaţie", a spus actriţa americană.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro