Donald TrumpVictoria lui Trump a șocat Hollywood-ul
Actorul de comedie Patton Oswalt a recunoscut pe Twitter că a fost cuprins de panică, pe măsură ce rezultatele voturilor îl indicau tot mai clar învingător pe Donald Trump: ”Am început să fac pe mine de frică”.

Khloe Kardashian şi-a exprimat neîncrederea, înainte de victoria lui Trump: ”Votul nu ar trebui să fie atât de strâns. E teribil de înspăimântător”.

Cântăreaţa Ariana Grande a avut o reacţie similară: ”Ei bine, asta e înspăimântător. Ce eşti pe cale să faci, America?”.


Realizatoarea de televiziune Shonda Rhimes şi-a exprimat regretul şi îngrijorarea: ”Ei bine, America? Vreau să reamintesc tuturor că în aceste momente urmărim o cursă foarte strânsă în care participă un candidat care a fost sprijinit de KKK. America, suntem prea confortabili cu rasismul, misoginia şi bigotismul. Sunt profund dezamăgită de noi ca naţiune”.

Donald Trump a avut, totuşi, şi câţiva susţinători pe reţelele de socializare, punctează agenţia citată. Actriţa Kirstie Alley a explicat fanilor ei ceea ce i-a motivat pe susţinătorii lui Trump: ”Oamenii vor locuri de muncă, salarii bune, vor un guvern corect şi cu o intervenţie limitată, vor o planetă curată, dar cel mai mult vor fericire”.


Actorul Stephen Baldwin a publicat un mesaj asemănător: ”Dumnezeu se manifestă, iar America a vorbit!”.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro