Cântăreața a anunțat anul trecut că a trecut la Islam și că și-a schimbat numele în numele în Shuhada' Davitt
La sfârșitul lunii octombrie, Sinead O'Connor a anunțat, printr-un mesaj postat pe Twitter, că s-a convertit la Islam. Ea le-a mulţumit musulmanilor pentru sprijinul acordat și a anunțat că și-a schimbat numele în Shuhada. Cântăreața a explicat că decizia este "concluzia naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent" şi a postat un videoclip în care cântă adhanul - chemarea la rugăciune. Imamul irlandez Shaykh Dr Umar al-Qadri a publicat o înregistrare video în care artista depune jurământul de credinţă islamic, informează
CNN.

Una dintre vocile marcante ale muzicii anilor '90, Sinead O'Connor a avut o viață agitată în ultimii ani. Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu "o frică copleşitoare" şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2015, Sinéad a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.


În august 2017, vedeta a postat o înregistrare video tulburătoare, făcută într-un motel din New Jersey (Statele Unite), în care dezvăluia că vrea să-şi pună capăt zilelor. Ea a spus că a ajuns să aibă gânduri suicidale în ultimii ani de când trăieşte singură, dar a luptat ca să rămână în viaţă.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro