6
Sharon Stone, în pantaloni scurţi şi fără machiaj
Divertisment · Vedete / 23.11.2012

La 54 de ani, actriţa îşi păstrează abilitatea de a surprinde. Sharon Stone poate fi sexy ca în epoca "Basic Instict" atunci când apare în rochii scumpe pe covorul roşu, dar nu se sfieşte să iasă pe stradă îmbrăcată ca o puştoaică.

 

Chiar dacă vârsta nu o mai favorizează şi nici vremea nu prea ţinea cu ea, Sharon Stone a ieşit prin Beverly Hills în pantaloni scurţi.

Afară era destul de frig, însă vedeta a dorit să demonstreze că încă se ţine bine. Sharon a ieşit miercuri la plimbare prin Beverly Hills, însoţită de tânărul său iubit, manechinul argentinian Martin Mica, care are, se spune, jumătate din vârsta ei.

Mamă a trei copii, actriţa purta o geacă neagră de piele cu fermoar, mănuşi negre de piele, pantaloni scurţi din denim şi încălţată cu cizme negre înalte până aproape de genunchi, vedeta şi-a pus ochelarii de soare şi părea că abia coborâse de podium de la o prezentare a unei colecţii lansate de Karl Lagerfeld, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sharon avea pe sub geacă o helancă şi ţinea în mâna dreaptă o geantă Alexander Wang Rocco, cu inserţii de aur.

Paradoxal, Martin era însă îmbrăcat mai gros decât celebra lui iubită. El purta jeanşi negri, o geacă bej peste un tricou şi o eşarfă bej cu inserţii maron.

Sharon Stone (54 de ani) şi Martin Mica (27 de ani) sunt împreună din luna mai. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată de ediţia braziliană a revistei Vogue.

Actriţa a fost căsătorită de două ori şi are trei copii, dar nu se fereşte să-şi arate în public dragostea pentru iubitul ei, fiind deseori fotografiată în ipostaze tandre cu modelul argentinian.

După o perioadă fără activitate notabilă, cariera actriţei înregistrează în prezent o nouă ascensiune. Ea are roluri pentru şase filme, unele gata de lansare, altele în fază de turnare sau în pre-producţie, notează Daily Mail.

Celebră pentru rolul din "Basic Instinct", din 1992, Sharon Stone a fost în august în România, unde a filmat câteva scene pentru "What About Love?", cel mai recent film al său, în care ea şi Andy Garcia interpretează rolurile de părinţi.

Blonda a fost ţinta paparazzilor în Bucureşti, atât pentru scenele sexy în care filma pe balcon purtând doar un sutien, cât şi în pauzele dintre filmări, când a fost surprinsă de mai multe ori alături de Martin Mica.



Foto: Daily Mail / Hepta





Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro