Shannen DohertyShannen Doherty, într-o imagine emoţionantă cu soţul ei devotat. Privirea sa spune totul despre modul în care priveşte viaţa după ce a început lupta cu cancerul
După ce a trecut prin mai multe ședințe de radioterapie și chimioterapie care i-au provocat căderea părului, actrița americană rămâne încrezătoare și nu pare să-și fi pierdut forța și energia. De altfel, pe 17 septembrie ea a fost fotografiată după ce a făcut o scurtă alergare în Malibu. Echipată pentru sport, Shannen a făcut puțină mișcare, acompaniată de soțul său. Cei doi au mers apoi la cumpărături, scrie
Daily Mail.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai ea a suferit o operație de mastectomie la un sân.

Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale. În septembrie, ea a postat pe Instagram o imagine în care apărea odihnindu-se în camera hiperbarică, având o mască de oxigen pe gură. "Chirurgul plastician, Dr Jay Orringer, a ţinut să am cele mai bune rezultate. Asta înseamnă o cameră hiperbarică, pe lângă multe alte metode neconvenţionale", a scris actriţa lângă imaginea postată.


Vedeta din serialul "Beverly Hills 90210" este mulţumită de procedura camerei hiperbarice, care asigură un aport sporit de oxigen în scopul facilitării vindecării, şi a ţinut să-i mulţumească medicului. "Viitorul tratamentului anticancer ar trebui să includă lucruri ca acestea care să fie acoperite de asigurarea medicală, astfel încât toată lumea să poată utiliza astfel de metode", a scris ea.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.
  • mysweetdream, sâmbătă, 08.10.2016 10:19
    :(

    Pacat ...dar este o femeie puternica si va trece cu bine peste acest "hop" din viata ei.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro