Shannen Doherty cancerActriţa americană postează periodic imagini din timpul tratamentului pe care îl urmează
Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în luna mai a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale.

În decembrie, soţul ei, Kurt Iswarienko, a anunţat că îi dă în judecată pe foştii manageri ai vedetei, pe motiv că nu i-au achitat contribuţia de sănătate pe 2014, lucru care a lăsat-o fără asigurare medicală şi, implicit, fără tratamentul necesar pentru cancerul la sân.


Conform documentelor obţinute de către publicaţia People, Iswarienko a deschis dosarul împotriva firmei Tanner Mainstain Glynn & Johnson, susţinând că boala actriţei le-a dăunat vieţii de cuplu. Dosarul susţine că actriţa a primit târziu diagnosticul de cancer la sân, tocmai pentru că neplata primei pentru 2014 i-a anulat poliţa pentru un an întreg, iar după ce fosta actriţă din serialul Beverly Hills şi-a recăpătat drepturile de asigurat a suferit „tratamente invazive inclusiv mastectomie, chemoterapie şi radiaţii", relatează
Cinemagia.

În dosarul deschis, Iswarienko, soţul lui Doherty din 2011, susţine că a suferit pierderi ale „afecţiunii, griji, iubirii, consolării, prezenţei, suportului moral, ale relaţiilor sexuale şi ale altor elemente ale vieţii de cuplu" ceea ce a rezultat în „durere, suferinţă psihică şi emoţională, şi grijă”. Tanner Mainstain Glynn & Johnson nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliştilor.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro