Actriţa în vârstă de 46 de ani a postat mai multe imagini emoţionante de-a lungul bătăliei sale cu cancerul
Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2015. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul întregii sale bătălii cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să-și țină fanii la curent cu situaţia sa, cu senzațiile și noutățile pe care le avea, fără niciun secret, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii de cancer. Vedeta a postat pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul pentru radioterapie.


După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. Ea a început filmările pentru continuarea serialului "Heathers", din 1988. "Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă", a scris vedeta.


"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice", a adăugat ea.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro