Shannen Doherty ma?in?Shannen Doherty nu lasă cancerul să o îndepărteze de viaţa obişnuită. Ea merge şi singură la cumpărături
Deşi se confruntă cu o boală complicată şi greu de învins, actriţa a rămas optimistă şi continuă să-şi ţină fanii la curent cu ultimele noutăţi despre starea sa de sănătate. Ea postează cu regularitate pe Instagram imagini şi mesaje, demonstrând că are o forţă interioară impresionantă.

"Aceștia suntem noi acum. Viața ne-a dăruit această încercare cu cancerul și deși n-am vrut să înfruntăm o boală atât de grea, trebuie să căutăm partea bună", a scris actriţa, în octombrie, lângă o imagine în care apare împreună cu soţul ei, Kurt Iswarienko, adăugând că se simte binecuvântată. "Cancerul îți dă o claritate unică. Am văzut cum prietenii sar în ajutor, cum străinii mă susțin, am văzut cum convingerea rămâne convingere și l-am văzut pe @kurtiswarienko aici pentru tot. Asta înseamnă prietenie. Asta înseamnă iubire", a adăugat ea.


Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în luna mai a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro