La nouă ani după ce soția lui a murit, Liam Neeson și-a pierdut și nepotul
Actorul a vorbit despre tristețea sfâșietoare care l-a cuprins, dar pe care a reușit să o îndepărteze: "Te lovește, e ca un val. Ai acest profund sentiment de instabilitate... Simți că-ți fuge pământul de sub picioare, apoi durerea trece și devine mai rară, dar uneori revine."

"Moartea ei n-a fost niciodată reală. E ca și cum n-ar fi fost. Sunt momente în care în locuința noastră din New York aud ușa deschizându-se, mai ales în primii ani de după... De fiecare dată când aud ușa cum se deschide, am senzația că o aud", a continuat Neeson.


Natasha Richardson a murit la spitalul Lenox Hill din New York City, la două zile după ce s-a lovit la cap în accidentul de schi din Canada, când a suferit un hematom epidural care i-a fost fatal. Potrivit ABC News, echipajul unei ambulanțe a intervenit imediat, iar soția actorului s-a simțit bine la început și a plecat spre hotel.

Hemoragia din craniu i-a fost, însă, fatală, iar starea sănătății sale s-a înrăutățit. Două ore mai târziu, paramedicii au primit un al doilea apel și după zece minute au intervenit, ducând-o imediat pe soția actorlui la centrul medical Laurentien din Ste-Agathe. Ea a fost apoi transferată la Hôpital du Sacre-Coeur din Montreal, apoi transportată cu avionul la Lenox Hill, în New York, pe 17 martie 2009, unde a doua zi s-a stins din viață.


Liam Neeson s-a căsătorit cu actrița britanică pe 3 iulie 1994, când ea avea 42 de ani, iar ea - 31. Starul hollywoodian și Natasha Richardson, care primise un premiu Tony pentru interpretare, aveau doi copii -  Micheál Richardson, acum în vârstă de 23 de ani, și Daniel Neeson, 22 de ani. Băieții aveau 13, respectiv 12 ani, când mama lor a murit.

Liam Neeson s-a născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca "Lista lui Schindler" (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, "Michael Collins" (1996), "Kinsey" (2004) şi "Batman Begins" (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA. În ultimii ani, s-a specializat în filme de acţiune, precum cele care alcătuiesc franciza "Taken".



Foto: Hepta   
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro