Ultima imagine postată de Selena Gomez înainte de a se retrage de pe Instagram
Selena Gomez, care are 142 de milioane de admiratori pe Instagram, a explicat anterior că preferă să ia pauze periodice pe rețeaua de socializare pentru a simți că trăiește în lumea reală. "Nu stau pe internet; n-am mai stat de câteva luni. Nu știu parola de Instagram. Nu am aplicații pe telefon și nici nu am aplicații de editare a pozelor. Am Peak, un joc pentru antrenarea creierului (...) Sunt selectivă", a mărturisit ea.


În iunie, designerul italian Stefano Gabbana a numit-o "urâtă" pe Selena Gomez după ce The Catwalk Italia a publicat pe Instagram un colaj în care starul pop poartă cinci rochii roşii cu scopul de a încuraja fanii să îşi aleagă oţinută preferată. "Este chiar urâtă!", a comentat creatorul de modă. Gabbana a răspuns și unui mesaj, fiind de acord cu faptul că Gomez "arată ca un câine pomeranian" şi a considerat insulta amuzantă.

Unii dintre fanii actriţei nu au fost de acord cu comentariile designerului şi au numit comportamentul său "dezgustător" şi "nrespectuos".


Nu este prima dată când Gabanna a scris comentarii nepoliticoase pe contul de Instagram al The Catwalk Italia. Recent, el s-a înfuriat comentând o fotografie a modelului Kate Moss purtând o ţinută neagră Saint Laurent, spunând simplu: "Nu".


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro