Nicole Kidman şi Keith Urban, un cuplu fericit
În luna mai, Keith Urban a dezvăluit că viaţa cu de o vedetă este frumoasă, dar are şi provocările sale. El a povestit că a fost afectat când Nicole Kidman a avut nevoie de tratament medical după scenele dure din "Big Little Lies", în care era abuzată de personajul lui Alexander Skarsgard. Rolul pe care ea l-a făcut în serialul produs de HBO "Big Little Lies", în care interpretează rolul unei avocate captivă în căsnicia cu un bărbat violent, l-a consumat teribil pe Keith Urban, iar faptul că a fost nevoită să ia calmante pentru a scăpa de durerile provocate de rănile suferite l-au zdruncinat serios pe cântăreţul de muzică country.


Keith a mărturisit că a fost devastat când a văzut-o pe Nicole suferind după loviturile primite pe platoul de filmare şi luând pastile. Dar şi mai interesant este modul în care el a reacţionat când l-a întâlnit pe cel care i-a lovit soţia. Deşi ştia că Alexander şi-a făcut meseria şi totul era conform scenariului, pentru Keith a fost teribil de greu să îndure suferinţa.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Will & Woody" a postului de radio KIIS, Keith a dezvăluit că a avut o senzaţie foarte ciudată când a dat ochii cu Alexander Skarsgård. "Primul sezon a fost o nebunie", a spus el, referindu-se la rolul lui Celeste Wright, jucat de Nicole. "Prima oară când l-am întâlnit pe Alex, care îl joacă pe soţul ei în Big Little Lies, a venit la noi acasă şi eu nu văzusem încă toate lucrurile pe care le-au făcut când au filmat. El se uita un pic ciudat la mine", şi-a amintit Keith. "Abia după ce am văzut scenele mi-a picat fisa: Oh, normal. Da", a continuat el.


"Cred că dacă eram în locul tău mi-ar fi fost tare greu să fiu lângă tipul pe care l-am văzut trântindu-mi soţia pe tot platoul - şi ştiu că era doar actorie acolo", i-a răspuns unul dintre cei doi realizatori ai programului. Keith a spus că a reuşit să treacă peste acest moment şi acum abia aşteaptă al doilea sezon: "Nicole a fost actriţă toată viaţa ei şi înţeleg - şi eu sunt artist - aşa că trebuie să separi totul de realitate", a mărturisit el.

Anul trecut, Nicole Kidman a dezvăluit pentru Vogue că soţul ei a fost devastat când a văzut-o plină de răni: "A fost distrus când m-a văzut, însă a zis: <<Dar am o soţie artistă!>>."


Câştigătoarea premiului Oscar a mai spus că Urban a fost "jenat" când a văzut primul sezon al serialului, dar de atunci o vizitează pe platourile de filmare. "Mi-a zis că atunci când mă aude strigând sau plângând are imediat o reacţie viscerală. Creierul şi inima lui nu discern între actorie şi viaţa reală. Sunt aceleaşi sunete pentru el. Îl străpung", a mărturisit vedeta.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro