Cei doi make-up artişi care lucrează pentru Kim se înţeleg foarte bine
Nu se știe cum și-au împărțit rolurile cel mai bun prieten al starletei și celălalt membru al echipei de machiaj, Joyce Bonelli, notează cotidianul britanic Daily Mail. Aceasta a fost prezentă la nuntă, după ce s-a dat în stambă la petrecerea burlăcițelor, ținută în apropiere de Muzeul Luvru, din Paris, unde şi-a dezvelit sânii. Se pare că incidentul a împins-o pe Kim să apeleze la  Dedivanovic.

Joyce și Mario au însă o relație profesională în termeni normali, dovadă că ei au și pozat, într-un selfie alb-negru, la nunta vedetei pentru care lucrează.


Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit sâmbătă, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea.

Vineri, cu o zi înainte de eveniment, cuplul a organizat pentru cei aproximativ 200 de invitaţi un prânz care a avut loc la Chateau de Wildeville, reşedinţa designerului italian Valentino, după care a urmat o petrecere extravagantă la Palatul Versailles, unde oaspeţii au fost întâmpinaţi de artişti îmbrăcaţi în muschetari, relatează agenţia Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro