10
Scarlett Johansson este însărcinată. Actrița din „Black Widow” ar trebui să nască în curând
Divertisment · Vedete / 07.07.2021

Scarlett Johansson așteaptă primul copil cu soțul său, actorul Colin Jost, au dezvăluit multiple surse pentru publicația Page Six.

Ea mai are o fiică în vârstă de șase, din căsătoria cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

„Scarlett trebuie să nască în curând. Știu că ea și Colin sunt încântați”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Zvonurile despre o posibilă sarcină a starului din „Avengers”, în vârstă de 36 de ani, au apărut în luna iunie, după ce a lipsit de la câteva evenimente de promovare ale filmului „Black Widow”, în care interpretează rolul principal.

Citește și: 13 vedete care seamănă perfect cu partenerii lor. Courteney Cox și Johnny McDaid sunt identici!


„Nu a acordat interviuri și nu a participat la evenimentele de promovare pentru 'Black Widow', ceea ce este surprinzător, din moment ce vorbim despre o lansare uriașă Marvel/Disney, în care este starul și producătorul executiv”, a declarat una dintre surse.


Actrița a avut apariții de promovare prin intermediul Zoom și o apariție virtuală în cadrul „Tonight Show” în care a discutat cu Jimmy Fallon, fiind filmată de la umeri în sus.

Ea a lipsit și de la proiecția „Black Widow” din Hamptons, la care a participat colegul său de platou David Harbour, urmată de o petrecere la locuința actriței Mariska Hargitay.

Disney a organizat deja evenimente de promovare pentru „Black Widow” în New York, Los Angeles și Londra, la care actrița nu a participat. Filmul va fi lansat pe 9 iulie, după ce lansarea programată inițial anul trecut a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Scarlett interpretează rolul principal, cel al unui fost spion rus devenit Avenger.



Scarlett și Colin Jost, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în secret în octombrie 2020, după trei ani de relație. Este primul copil pentru comedianul american, cunoscut pentru scenetele realizate pentru emisiunea Saturday Night Live. 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, dar relația lor romantică a început în mai 2017, când au fost văzuți sărutându-se, la câteva luni după ce Johansson a intentat divorțul de Dauriac. Scarlett a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds în perioada 2008-2011.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro